Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 2 d’agost del 2013

PRETEMPORADA. La prèvia: UE Tona – AEC Manlleu


Segueix-lo a@ViuElManlleu


Preparats, llestos, comencem. Arranca la temporada pel conjunt de Jordi Dot amb els partits de preparació. La UE Tona espera al Manlleu en el que serà el primer enfrontament de la pretemporada, el proper dissabte 3 d’agost a les 19.00 hores.

La radiografia de l’equip: 


Dot podrà comptar amb tots els seus efectius, incloent noves incorporacions i jugadors a prova, que completaran una plantilla de 21 jugadors. El matx adquireix més importància en la preparació física que en el seu resultat, però serà la primera presa de contacte en partit del cos tècnic amb el nou grup de jugadors i un bon resultat seria positiu.

  • Tindrem en compte les posicions dels jugadors. Pot ser que Jordi Dot variï la posició d'alguns jugadors per tant de poder adaptar-los a noves posicions.
  • Tindrem en compte com es reparteixen els minuts. Lògicament, en pretemporada és important repartir els minuts en tots els jugadors de la plantilla, i que tothom pugui millorar.

El primer equip ja fa més d'una setmana que treballa


La radiografia del rival: 



Gran situació esportiva la que viu la UE Tona. L’any passat l’equip va realitzar la millor temporada de la història del club, quedant en segona posició a Segona Catalana. Només una ajustada derrota contra l’Almacelles al playoff va privar als osonencs de l’ascens a Primera. Aquest any, però, tres referents de l’equip són baixa. Santanera, Roquet i Peque han abandonat el club per reforçar el Vic a Primera Catalana. Baixes importants que, de ben segur, no treuen la motivació a l’equip per derrotar el Manlleu.

Plantilla de la UE Tona 2012-2013 // Sergi Vargas, Golcat.com


Les claus del partit:


Uri Martínez, Francolí i els jugadors a prova. Sens dubte per part de l’AEC Manlleu un dels principals incentius és veure les actuacions tan de les noves incorporacions com dels jugadors a prova. Jugadors com Fredi, Molina, Bofill o Jacobs es juguen la presència a la plantilla en aquesta pretemporada i el seu rendiment s’haurà de tenir en compte.
Francolí i Uri Martínez es vestiran amb la samarreta del Manlleu
 // Raimon Roma
- UE Tona: Camp gran, equip veloç. Un terreny de joc fet a mida i dues bandes molt profundes i ràpides són uns dels grans perills d’aquest Tona. Homes com Eloi o Mendo aporten molta verticalitat a l’equip. També caldrà tenir en compte l’actuació del nou fitxatge Parra.



Jugadors disponibles AEC Manlleu:

Barragán, Archi, Gely, Manu Moreno, Putxi, Sergio Ginés, Seuma, Manel Sala, Fortet, Ramon Masó, Joan Muntada, Iván González, Uri Martínez, Iván Fernández, Juanjo, Francolí, Ot Bofill, Jacobs, Fredi i Òscar Molina.


Jugadors NO disponibles:

Juanjo (Lesionat genoll), Masoliver (recent operat del pubis)

Aquest serà doncs el primer test pel nou projecte de l'AEC Manlleu. Estarem atents a les evolucions de l'equip de Jordi Dot el proper dissabte i durant tota la pretemporada. Per seguir el partit i tota l'actualitat més recent dels manlleuencs, ho pots fer a través del nostre compte de Twitter @ViuElManlleu, amb tota la informació a l'instant. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada