Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 17 d’agost del 2013

PRÈVIA Pretemporada: UE Camprodon - AEC Manlleu










Segueix-lo a @ViuElManlleu








Comença el compte enrere. Només falta una setmana per un inici de lliga al qual el Manlleu sembla que arriba en fase ascendent. Després de la victòria davant el Sant Andreu, l’equip va dissipar per una dies les acusacions de falta de gol i afronta la setmana amb més confiança que mai. Per reafirmar-ho, nova oportunitat avui davant el Camprodon.

La radiografia de l’equip


Els homes de Jordi Dot arriben al darrer partit de la temporada amb diversos detalls a destacar. Per començar la bona pretemporada d’Ot Bofill, jugant 90 minuts davant el Sant Andreu i realitzant un gran partit al lateral dret. També cal tenir en compte els experiments a la posició de central. Davant la incògnita de Meissa, encara a proves, Putxi i Seuma assagen en una demarcació que poden ocupar en situacions que ho demanin.

Manel Sala es va estrenar davant del Sant Andreu / Angel Garreta

Però la gran qüestió està més endavant, a la davantera concretament. Tot i el bon partit de Manel Sala, encara no falta trobar-li un acompanyant en la punta d’atac. Fortet i Uri Martínez són els principals candidats, però encara no han vist porteria en aquesta pretemporada. A més, en el tram final del Trofeu Vila de Manlleu, Dot va provar a Ginés jugant de segona punta, on va fer un gran partit, així que es suma una alternativa més a la posició.

La radiografia del rival


Vells i recent coneguts són el que trobarà el Manlleu a Camprodon. Per començar, un dels jugadors que hi ha a prova a la plantilla, Oscar Molina, prové d’aquest equip. A més, també cal destacar la presència d’un exmanlleuenc com Albert Rudé. L’atacant va abandonar les files del Manlleu fa dues temporades per tornar a casa seva i és un dels principals referents d’aquest Camprodon que buscarà aquest any fer soroll al grup 1 de Segona Catalana.

L'exmanlleuenc Rudé és un dels grans perils de la UE Camprodon


Les claus

  • Una parella per a Manel Sala. Última cita de la pretemporada i diverses opcions per escollir. La lluita de Fortet, la velocitat d’Uri o la tècnica de Ginés són els principals candidats a pugnar per aquesta posició.
  • Competitivitat màxima. Si alguna cosa ha quedat clara aquesta pretemporada és la bona forma de la base de l’equip. Homes com Putxi o Arxi estan fent una gran pretemporada i la seva solidesa seguirà sent essencial per mantenir la competitivitat que mostra el Manlleu cada partit.



Jugadors disponibles AEC Manlleu:

Barragán, Arxi, Gely, Manu Moreno, Meissa, Putxi, Sergio Ginés, Seuma, Manel Sala, Fortet, Joan Muntada, Iván González, Uri Martínez, Iván Fernández, Francolí, Ot Bofill, Òscar Molina i Èric Jacobs.


Jugadors NO disponibles AEC Manlleu:

Juanjo (recuperant-se d'una llarga lesió al genoll), Masoliver (recuperant-se d'una operació al pubis) i Ramon Masó (esquinç al genoll)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada