Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 6 d’agost del 2013

PRETEMPORADA. El Manlleu cau eliminat del Torneig d'Històrics

11 inicial del Manlleu en el partit contra el Badalona / Viu el Manlleu

Bona nota de l’equip de Jordi Dot en el primer examen de nivell d’aquesta pretemporada. Tot i l’eliminació en la primera fase, els jugadors han deixat clar que no s’han oblidat de tot el que han après i han demostrat, de nou, la seva capacitat competitiva contra rivals de qualsevol entitat. Els manlleuencs s’acomiaden d’aquesta edició del Torneig dels Històrics sense conèixer la derrota ni encaixar cap gol.

Badalona 0-0 Manlleu

El partit a priori més complicat era l’inaugural. El nou Badalona de Piti Belmonte es plantava davant del Manlleu que ha mantingut la compostura i fent un partit molt seriós ha aguantat les envestides badalonines.

El Badalona - Manlleu va ser un partit molt disputat / Viu el Manlleu

L’eix de la defensa format per Arxi i Gely tenia una dura tasca marcant als davanters Gallego i Tacón. Els atacants ho van provar només començar el partit, però la bona defensa manlleuenca i el poc encert van neutralitzar les seves oportunitats. El Manlleu responia amb un xut de Seuma (8’) que marxava per sobre el travesser i ocasions aïllades de Manel Sala. Un dels aspectes interessants que vam poder veure en aquest partit va ser el paper destacat de l’última incorporació, Marc Francolí, en les jugades a pilota aturada.

A mesura que avançaven els minuts el mig del camp format per  Lolo i Abraham imposava el seu joc i feia recular els homes de Dot, rol que van desenvolupar amb èxit. Només van veure perillar la seva porteria en una falta llançada per Abraham que, després d’un afortunat rebot, va marxar llepant el pal (36’).

Els jugadors del Manlleu mirant els penals / Viu el Manlleu

Amb l’empat a zero es van llançar els penals, que acabarien sent decisius pel desenllaç del grup. Les dues aturades de Barragán van ser estèrils a causa dels errors de Manel Sala, Putxi  i Archi des de la pena màxima. 4-3 i victòria pel Badalona.

PENALS: 1-0 Enric, 1-1 Masó, 1-1 Ferran Tacón, 1-2 Francolí, 2-2 Abraham,  2-2 Manel Sala, 3-2 Lolo, 3-3 Seuma, 3-3 David Lázaro, 3-3 Putxi, 4-3 Carracedo, 4-3 Archi.

Fitxa tècnica

Badalona:
Marcos, Marc, Maestre, Cárdenas (C), Ferrón; Lázaro, Lolo, Abraham; Carracedo, Tacón i Galllego.

Manllleu:
Barragán; Manu Moreno, Archi, Gely (C), Ramon Masó; Putxi, Seuma, Muntada, Marc Francolí; Fortet i Manel Sala.

Àrbitre: Calle Martínez. Va amonestar amb targeta groga el manlleuenc Francolí al minut 36.

11 inicial del Manlleu en el partit contra el Sants / Viu el Manlleu

Manlleu 2-0 Sants

Amb el segon enfrontament arribava l’hora pels jugadors que s’han de guanyar el lloc en aquesta pretemporada. Ot Bofill, Jacobs, Molina i Fredi eren titulars davant del Sants i van quallar una actuació acceptable.

Uri Martínez ho va provar de totes maneres, però no va tenir sort / Viu el Manlleu

El Sants va sortir concentrat i al minut 4 va disposar d’una ocasió que Ivan va atrapar. Al Manlleu li costava agafar el ritme d’un partit que el Sants complicava amb un joc travat. Els moviments a l’espai d’Uri Martínez, jugant com a principal referent en la punta d’atac, van generar ocasions que el davanter no va poder transformar (10’). El partit va entrar en una fase de joc somnífer, amb poques ocasions, que beneficiava als barcelonins.

Tot i això, en els darrers 15 minuts l’equip va despertar. El primer avís arribava amb una bona jugada per la banda esquerra, Fredi va centrar i el remat de Ginés el va refusar la defensa. Més tard, l’equip no va fallar. La pressió d’Uri Martínez, combinada amb un error en la passada del porter rival, va permetre al davanter fer la passada de la mort per a Fredi, que marcava a plaer (35’). El gol va deixar tocat el Sants que tres minuts després rebia el segon. Passada entre línies d’Oscar Molina i Ginés va definir amb un toc suau.

Celebració del segon gol obra de Ginés / Viu el Manlleu

Al final del partit es van realitzar novament els penals, tot i que no van servir per decidir res.

Manlleu:
Ivan González; Ot, Putxi, Gely, Manu Moreno; Ivan Fernández, Eric Jacobs, Sergio Ginés, Òscar Molina; Fredi i Uri Martínez.

Sants: Rius, Sergio, Marcos, Aleix, Llauradó, Gala, Aviles, Gerard (Saéz, 28'), Rodríguez, Carrillo i Donatus.

Gols: 1-0, Fredi (35'), resol bé un passe de la mort d'Uri Martínez. 2-0, Sergio Ginés (38'), culmina amb una vaselina una gran assistència de Molina.

Àrbitre: Ponce Moreno. Va amonestar amb targeta groga els manlleuencs Eric Jacobs (14') i Manu Moreno (23').

El partit va ser una bona demostració de la capacitat de competir d’aquest conjunt i 45 minuts més per veure els jugadors a prova. L’AEC Manlleu quedava a expenses del que passés en el darrer partit. El Badalona necessitava guanyar per un mínim de dos gols per obtenir el bitllet a semifinals. Dos gols del davanter Moha van rendibilitzar la victòria dels de Belmonte en la tanda de penals contra el Manlleu i van obtenir el bitllet a semifinals. El balanç final és d’un empat contra un rival d’entitat i una victòria, a banda de 90 minuts més de rodatge per una plantilla que promet ser tinguda en compte a tot arreu on vagi.

MMVP del Torneig dels Històrics:

Millors jugadors del Manlleu en aquest Torneig dels Històrics.

Badalona 0-0 Manlleu:

3 Punts per... ARCHI: Bon partit del central que va realitzar un gran treball per tapar el gran davanter Enric Gallego.

2 Punts per... BARRAGÁN: Tot i que durant el partit no va haver d'intervenir, en la tanda de penals en va aturar dos i hagués pogut ser providencial.

1 Punt per... FRANCOLÍ: Bon partit d'extrem del nouvingut al conjunt manlleuenc, el qual va destacar la seva capacitat a l'hora d'executar els llançaments de falta.

Manlleu 2-0 Sants:

3 Punts per... PUTXI: Novament gran partit de Putxi actuant de central. Tapant molt bé el millor jugador visitant i sense donar cap mena d'opció.

2 Punts per... JACOBS: Igual que a Tona, molt bon partit del juvenil al mig del camp, un jugador que vol un lloc en aquest equip, i de moment s'ho està ben guanyant.

1 Punt per... URI MARTÍNEZ: Tot i fallar alguna ocasió bastant clara, Uri Martínez va deixar veure que és tot un lluitador. Per exemple, en el primer gol recupera una pilota per l'ambició.