Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 12 d’agost del 2013

COPA CATALUNYA / AEC Manlleu 0 - 1 UE Vic

Els jugadors del Vic celebrant el gol de la victòria / Viu el Manlleu

El Manlleu ha quedat eliminat de la Copa Catalunya després de perdre per 0-1 al Municipal d'esports de Manlleu contra el Vic. No es va acabar de veure el joc que vol jugar el Manlleu i les imprecisions sobretot pel que fa a la zona ofensiva de l'equip, les van acabar pagant cares.

El partit

1a part:

Durant els primers 45 minuts, el partit va estar dominat pel Manlleu. S'arribava a porteria rival, però no s'acabava de definir. El primer en avisar era Muntada que provava des de la frontal l'ex manlleuenc Franc. Als cap de tres minuts, eren Fortet i Manel Sala que ho provavan amb un cop de cap i un intent de xilena respectivament que tampoc van trobar porteria. El Manlleu tenia el control del partit, però no acabava d'estar còmode dins el terreny de joc, ja que el Vic oposava gran resistència sobretot a l'hora d'intentar jugar la pilota a la zona del mig del camp.

L'acció més clara pel Manlleu en la primera part la va tenir Sergio Ginés al minut 21, però el seu xut des de la frontal va sortir llepant el pal. Per part del Vic, l'únic xut entre els tres pals en la primera meitat va ser un cop de cap de Santanera que va atrapar Barragán.

Sergio Ginés buscava continuament l'u contra u davant Berrocal / Viu el Manlleu
2a part:

Amb gol. Així començava la segona part. Al minut 2, Pol Coll rebia una pilota a l'extrem de l'àrea defensada per Barragán, i etzibava un xut creuat imparable pel porter manlleuenc. Gerro d'aigua freda per un Manlleu que va quedar tocat amb aquest gol just començar la segona part.

A partit d'aquí, el partit va començar a ser un atac i gol pel Manlleu. Moltes arribades, molts xuts, però poc encertats. Cap ocasió va ser prou clara per intentar esperonar a un equip que no li acabaven de sortir bé les coses. Uri Martínez, Manel Sala, Iván Fernández i Marc Francolí van gaudir de les aproximacions més clares, però cap d'elles va trobar porteria.

Al final, el Manlleu va acabar bolcat a l'atac i amb defensa de tres, però no va aconseguir posar l'empat final al marcador i provocar els penals. 

El Vic, equip que passa a la següent ronda de la Copa Catalunya.


Fitxa tècnica:

Manlleu: Barragán, Marc Francolí, Archi, Gely (C), Manu Moreno, Putxi, Seuma (Iván Fernández, 45'), Muntada (Uri Martínez, 51'), Fortet (Ot, 65'), Manel Sala i Sergio Ginés.

Vic: Franc, Ramon Carrascal (C), Pol Barnils, Nil Coll (Carles Vall, 45'), Albert Berrocal, Adrià Tuneu, Peque, Rubén Català, Marc Serra (Carles Roca, 65'), Pol Coll (Saus, 75') i Santanera.

Gols: 0-1, Pol Coll, minut 47.

Àrbitre: Roger Sales Font. Malament. Va amonestar al local Putxi al minut 44.


Les declaracions dels entrenadors:

Jordi Dot, entrenador del Manlleu / Viu el Manlleu













Jordi Dot, AEC Manlleu
  • "És un mal resultat, mai agrada perdre el derbi. No hem tingut sort, ells han fet un gran partit nivell defensiu."
  • "El Manlleu ha anat a pel partit, i ha servit molt de cara a la preparació per la temporada."
  • "El futbol són detalls i en Pol Coll s'ha tret un gran gol."

               Dani Juvany, entrenador del Vic / Viu el Manlleu



Dani Juvany, UE Vic
  • "Estic molt content amb el rendiment de l'equip, des d'aquí els vull felicitar."
  • "Volíem venir aquí a competir i els meus jugadors ho han fet molt bé."
  • "Afrontem l'any amb molta il·lusió i intentarem estar a dalt."


MMVP del Manlleu - Vic:


Millors jugadors del Manlleu en el partit contra el Vic. Podeu trobar la classificació dels millors jugadors en aquesta secció del bloc.


3 Punts per... MARC FRANCOLÍ: Va estar molt actiu durant tots els 90 minuts jugant tant de lateral com d'extrem. Les seves incorporacions per la banda dreta i les seves centrades generaven un perill constant.

2 Punts per... IVÁN FERNÁNDEZ: La seva entrada a la segona meitat va donar un punt de verticalitat al Manlleu. Va tenir algunes incorporacions des de la segona línia sobretot amb pilota controlada, que van portar a ocasions de gol.

1 Punt per... ARCHI: Novament partit seriós de l'arbucienc a l'eix de la defensa. No va poder intervenir en la jugada del gol, però si que va tallar qualsevol proximitat dels jugadors vigatans a l'àrea manlleuenca.


La imatge:







Manel Sala, desesperat al terra. No té sort el davanter manlleuenc / Viu el Manlleu




El proper partit del Manlleu serà aquest dijous 15 d'agost, quan rebrà la UE Sant Andreu a les 19h al Camp Municipal d'Esports de Manlleu, en motiu del Trofeu Vila de Manlleu dins dels actes de la Festa Major del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada