Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 23 d’agost del 2013

J1 PRÈVIA: AEC Manlleu - Terrassa FC










Segueix-lo a @ViuElManlleu






L’hora de la veritat. Arriba el moment de demostrar quin és l’estat real de l’equip, les seves motivacions i la capacitat de competir contra un gran rival. Diem gran rival perquè a davant hi tindrem un històric, un candidat a tot que sap que li serà molt complicat treure punts del Municipal.


Radiografia de l’equip


Jordi Dot arriba a l’estrena en lliga amb el trencaclosques de l’equip pràcticament definit, només a l’espera de l’última peça: un central que complementi el conjunt. Això fa pensar que, excepte sorpresa, Gely i Archi seran els escollits per ocupar l’eix de la defensa. Una defensa que no podrà comptar amb una de les peces claus del passat curs, Ramon Masó. El lateral no s’ha recuperat a temps i serà baixa pel duel amb el Terrassa i el juvenil Gerard Gómez anirà convocat. A l'altra banda, el bon rendiment d'Ot en la preparació el postula com a clar candidat.

Una de les incògnites de la pretemporada ha estat la davantera. Amb Manel Sala establert com a referència de l’equip, falta trobar un acompanyant que funcioni. Fortet i Uri Martínez són els principals candidats a ocupar una plaça que, per la seva major experiència, pot decantar-se pel primer.

Tot i els dubtes en l’onze, el cert és que les sensacions són positives. Després d’una bona pretemporada, amb el bon gust de l’últim gran partit de preparació davant el Sant Andreu,  l’equip continua donant mostres de que sap competir molt bé i ho converteix en el gran obstacle que tindran els rivals per superar-los.

Pronòstic de Viu el Manlleu







Radiografia del rival


Poca cosa cal afegir al sentir el nom del Terrassa Futbol Club, un històric del futbol català que no passa pel seu millor moment i espera trobar el camí cap a l’ascens aquesta temporada. Jugadors destacats com Montoro i incorporacions de nivell com Oriol Dot conformen un projecte del qual en podeu conèixer més detalls en l’informe que va realitzar el company Miki Romagosa a Viu el Manlleu.


Les claus del partit

  • Dominar el mig del camp. La gran pretemporada d’homes com Putxi o Seuma han deixat clar el que ha de ser una de les grans fortaleses del Manlleu. Davant un rival dur com el Terrassa, tenir el ritme del partit sota control ha de ser el primer pas per sotmetre als del Vallès al joc manlleuenc.
Putxi va ser l'MMVP de la pretemporada / Viu el Manlleu

  • Montoro, pura creativitat. És un dels jugadors amb més talent de la Tercera Divisió. Amb un gran toc de pilota i nivell en la passada, Montoro haurà de ser un jugador a tenir en compte a la zona de tres quarts de camp. Sens dubte, una de les puntes de llança dels egarencs. 



Jugadors disponibles AEC Manlleu:

Barragán, Arxi, Gely, Manu Moreno, Putxi, Sergio Ginés, Seuma, Manel Sala, Fortet, Joan Muntada, Iván González, Uri Martínez, Iván Fernández, Francolí, Ot Bofill i Gerard Gómez.


Jugadors NO disponibles AEC Manlleu:

Juanjo (recuperant-se d'una llarga lesió al genoll), Masoliver (recuperant-se d'una operació al pubis) i Ramon Masó (esquinç al genoll).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada