Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 10 d’agost del 2013

COPA CATALUNYA. AEC Manlleu - UE Vic











Segueix-lo al twitter: @ViuelManlleu





Arrenca la temporada oficial per l'AEC Manlleu. I ho fa amb una competició especial pel club en els darrers anys, la Copa Catalunya. A més a més, obrim temporada al Municipal d'Esports de Manlleu i amb el derbi per excel·lència de la comarca d'Osona. Què més podem demanar?


La radiografia de l'equip:

A 15 dies de l'inici de la Tercera Divisió, ja tenim aquí el primer partit oficial de la temporada. El Manlleu buscarà passar ronda en Copa Catalunya, com ho porta fent els últims anys en aquesta data de l'agost. A més a més, serà de ben segur un partit especial pel fet de ser el derbi futbolístic més important de la comarca d'Osona.
Jordi Dot comptarà novament amb la totalitat de la plantilla (excepte les baixes conegudes de Juanjo i Masoliver per lesió i Ramon Masó que va patir un esguinç al genoll en un entrenament), per afrontar el partit contra el Vic. A més a més, Jordi Dot ha cridat per jugar aquest partit els juvenils Marc Musachs, Raúl Campayo i Gerard Goméz, ja que els jugadors que estan a prova NO podran disputar aquest partit perquè es tracte d'una competició oficial.
  • Tindrem en compte com afronten els jugadors el fet de ser un derbi. Tot i ser encara a pretemporada, el tòpic de "un derbi és un derbi" torna a aparèixer. Veurem com sobretot els pilars de l'equip saben aguantar la pressió i agafar responsabilitat.
  • Tindrem en compte el to físic de l'equip. Veurem com aguanten els jugadors 90 minuts sencers, ja que els canvis seran limitats i ja portem tres setmanes de pretemporada. Serà un aspecte clau per superar el partit.
  • Tindrem en compte el debut dels juvenils. Es porta molt bé el futbol base al club manlleuenc, i seria interessant saber si durant la temporada es poden necessitar jugadors que pugin del juvenil. Diumenge, oportunitat per a tres jugadors de la cantera.
Als històrics, vam veure un 11 de gala / Viu el Manlleu


La radiografia del rival:

Només 6 jugadors segueixen a la plantilla de la UE Vic respecte la temporada passada. El descens de l'equip a Primera Catalana ha provocat la marxa de jugadors importants com Maik Molist, Poves, Héctor Moreno o Bernat Puig
L'equip dirigit per Dani Juvany també ha estat encertat a l'hora de reforçar-se. Jugadors del Tona com PequeSantanera o Adrià Tuneu de la Gramanet intentaran contrarestar aquest gran nombre de baixes que ha patit l'equip

Sense cap mena de dubte serà un partit molt especial per Fran, ex porter del Manlleu que està cedit el Vic. Disputarà el seu primer partit defensant la samarreta vigatana al camp del seu ex equip.

Un partit que el Vic l'encara més com una preparació que no pas una competició, ja que porten tot just una setmana d'entrenaments i molts dels nous jugadors encara han d'agafar el ritme de competició.

Veurem com és capaç de disputar-li el Vic el partit a un Manlleu que el dóna com a favorit. Un Vic que també val a dir comptarà per aquest partit amb peces importants que ja hi eren la temporada passada, com Puigdesens, Carrascal i sobretot amb Pol Coll.


Les claus del partit:

  • Atents als killers manlleuencs: Tres jugadors per a dues places. Manel Sala, Fortet i Uri Martínez són les tres referències atacants del Manlleu aquesta temporada. Hi han dues places per ells. Sembla que Manel Sala té garantia la titularitat, i Fortet i Uri Martínez s'han de guanyar l'altre posició. Arriba el primer enfrontament decisiu. Veurem com serà la batalla sana per fer-se amb el lloc.
Manel Sala, fixe a l'11 titular de Jordi Dot / Àngel Garreta - REMIMAGES.com

  • No val a badar: Partit trampa. Les últimes temporades ens han portat uns derbis estranys pel que fa a l'entorn manlleuenc. Derrotes inesperades i empats sobre la bocina. És cert que la competició és una altre i que el moment de la temporada és diferent però, repetim el tòpic, "un derbi és un derbi".

Jugadors disponibles AEC Manlleu:

Barragán, Archi, Gely, Manu Moreno, Putxi, Sergio Ginés, Seuma, Manel Sala, Fortet, Joan Muntada, Iván González, Uri Martínez, Iván Fernández, Juanjo, Francolí, Ot Bofill, Marc Musachs, Raúl Campayo i Gerard Gómez.


Jugadors NO disponibles AEC Manlleu:

Juanjo (recuperant-se d'una llarga lesió al genoll), Masoliver (recuperant-se d'una operació al pubis) i Ramon Masó (esquinç al genoll).

  

AEC Manlleu - UE Vic

Copa Catalunya

19h, Camp Municipal d'Esports de Manlleu

Segueix el partit al nostre twitter: @ViuelManlleu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada