diumenge, 4 d’agost del 2013

PRETEMPORADA. UE Tona 0 - 1 AEC Manlleu

El Manlleu va aconseguir ahir dissabte la primera victòria en el primer partit de pretemporada, per 0 gols a 1 al camp del Tona, de Segona Catalana.

El Manlleu va dominar en tot moment / Viu el Manlleu

El partit:

1a Part:

El Manlleu encarava el primer assaig de la pretemporada amb la intenció de veure quines són les noves sensacions.
Va ser un partit clàssic de preparació, amb poc ritme, poques ocasions i joc molt travat. El Manlleu buscava imposar el seu joc, però el Tona donava la cara i aconseguia parar molt el partit.

Ben d'hora però va arribar el gol del Manlleu. Al minut 9, recuperació al mig del camp de Seuma, que feia una molt bona passada a l'espai pel jugador a prova Òscar Molina, que definia bé sol davant del porter local Èric.
Pocs minuts més tard, al 23, Òscar Molina es tornava a plantar sol davant Èric però no aconseguia introduir la pilota a la xarxa. Al 30, era el nou fitxatge Uri Martínez el que es quedava sol davant el porter local, i amb un toc suau enviava la vaselina fregant el travesser.

Aquestes eren les ocasions més clares del Manlleu en una primera part, on el Tona no va disposar de cap oportunitat de gol i on els manlleuencs van dominar totalment.

2a Part:

A la segona part el ritme de partit va baixar totalment. Tot i això les ocasions més clares van arribar només començar. Als pocs segons de l'inici, el debutant Marc Francolí engaltava un xut des de la frontal que sortia fregant el pal per poc.
Dos minuts més tard, era el juvenil a prova Jacobs, el que enviava una gardela des de fora l'àrea que picava al travesser.

A partir d'aquí poc més a destacar, únicament que al minut 81 va arribar el primer xut amb intenció del Tona, que ni tant sols va inquietar al porter Iván.

Òscar Molina, celebrant el gol / Viu el Manlleu

Punt de mira:

• Seuma i Putxi, centrals: Els dos joves migcampistes van ser reconvertits en el partit de dissabte en centrals. Putxi a la primer part, i Seuma a la segona. Com dèiem en la prèvia, es faran canvis de posicions durant la pretemporada per buscar alternatives i les de Putxi i Seuma, en són un exemple.  Van superar la prova de jugar de centrals amb nota.
  • Els fitxatges, Uri Martínez i Marc Francolí: Bon partit dels dos. A la primera part, Uri Martínez era tot cor. Buscava totes les pilotes i tot i no tenir l'oportunitat de tocar-ne moltes, no defallia. Fallava al minut 30 una ocasió molt clara per debutar amb gol amb el Manlleu, però la seva vaselina sortia fregant al travesser. Era canviat a la mitja part.       Per altra banda, Marc Francolí jugava tota la segona part i només començava gaudia d'una gran oportunitat. A partir d'aquí i com tots els 22 jugadors, bastant apagat i sense intervenir molt en joc.
  • Els jugadors a prova: Superaven la primera prova i amb nota Òscar Molina, autor de l'únic gol del partit. Jugador constant i molt actiu a la banda dreta. Ot Bofill, que va jugar els 90 minuts, incombustible al lateral dret. Ho va tallar absolutament tot. I Jacobs, fent la feina de mig creatiu, donant i repartint el poc joc que hi va haver a la segona meitat. Aprovava també a la segona part Fredi, en constant moviment a la davantera però sense tocar gaire la pilota.
  • Sergio Ginés, baixa d'última hora: L'extrem del Manlleu no va poder jugar el partit davant del Tona, per culpa d'unes molèsties a la zona de la cicatriu de l'operació del genoll. És probable que tampoc jugui dilluns als Històrics.

Juanjo, Ginés i Masoliver, lesionats / Foto: Twitter @jjsc88

Fitxa tècnica:

Manlleu:
1a part: Barragán, Ot, Archi (C), Putxi, Ramon Masó, Muntada, Seuma, Ivan Fernández, Òscar Molina, Uri Martínez i Fortet.

2a part: Iván González, Manu Moreno, Geli, Archi (Muntada, 68'), Ot, Putxi, Jacobs, Fredi, Òscar Molina (Seuma, 68'), Manel Sala i Marc Francolí.

Tona:
Èric, Roca, Arnau Prats, Joan Cases, Vestit, Ballús, Comas, Roura, Edu (Mendo, 43'), Parra i Plade.

També: Aleix, Fuentes, Valldaura, Eloi, Èric, Pol, Toni i Pujol.

Àrbitre: Martín Gallardo. Va amonestar amb targeta groga als locals Valldaura (82') i Mendo (84') i al visitant Seuma (43').

Archi, va ser el capità de l'equip en el partit davant del Tona / Viu el Manlleu