Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 30 d’agost del 2013

PRÈVIA J2, CD Masnou - AEC Manlleu







Segueix-lo:@ViuelManlleu





A la recerca dels 3 primers punts. El Manlleu sortirà al camp del Masnou amb la intenció de sumar els primers punts de la temporada. Desplaçament complicat davant un equip totalment renovat i amb molta ambició. Recupereu aquí l'article de @masnoublog que ens parla del proper rival dels manlleuencs.

Radiografia de l'equip

El Manlleu es desplaça fins el Maresme amb la intenció de sumar-hi els tres punts davant d'un rival recent ascendit. Els jugadors de Jordi Dot podem dir que no tenen l'obligació de sumar els tres punts, però si que haurien de treure un bon resultat per posar en funcionament la maquinària.

Probablament poc variarà el joc del Manlleu respecte el partit de la setmana passada contra el Terrassa. Tot i això, saben que davant del Masnou l'equip pot tenir la capacitat d'intentar jugar més la pilota, crear més combinacions i no pas abusar tant de les bandes com es va der en la primera jornada. Un recurs però, que el Manlleu ho fa molt correctament i que segur serà per on arribarà el perill manlleuenc.

Homes com Putxi, Manel Sala i Marc Francolí seran els que hauran de tirar del carro, davant d'un equip que es presentarà molt dur de batre. 

La intensitat en el dia del Terrassa va ser molt bona durant gran part a la primera part i els minuts finals de partit. S'ha d'intentar ser regular en totes les fases del partit i, sobretot, aprofitar i ser efectiu en totes les ocasions que es tinguin.

Pronòstic alineació Viu el Manlleu

  • Respecte l'alineació de la setmana pasada, apostem en què entrarà Seuma a l'onze titular en depriment d'Iván Fernández.
  • La resta d'homes apostem per els mateixos de la setmana passada, amb el dubte de si finalment serà Fortet o Uri Martínez l'home que acompanyarà Manel Sala al davant. Ara per ara és Fortet el que té més números.

Les claus del partit
  • Les segones jugades. Serà important que el Manlleu aprofiti aquest tipus de jugades. Vam veure una mica de mancança en el primer partit de lliga en accions les qual Manel Sala despenjava les pilotes i ningú les aprofitava en carrera. S'han de seguir i aprofitar aquestes segones jugades.
  • Marcar. Fer gol a domicili sempre és bon senyal. A la Tercera Divisió, marcar a fora sempre és important ja que els locals es fan forts a casa. I si es saben rentabilitzar aquests gols, punts assegurats.
  • Solidesa defensiva. En el partit davant del Terrassa, els dos gols van arribar per errors defensius. És important ser sòlids i segurs en defensa per encaixar gols que, com la setmana, van passar factura. I és que una bona defensa és un millor atac.
Archi, pilar essencial a l'eix de la defensa / Viu el Manlleu

Jugadors disponibles:

Barragán, Arxi, Gely, Manu Moreno, Putxi, Sergio Ginés, Seuma, Manel Sala, Fortet, Joan Muntada, Iván González, Uri Martínez, Iván Fernández, Francolí, Ot Bofill i Masoliver.

Jugadors NO disponibles:
Juanjo i Ramon Masó (lesionats)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada