Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 27 d’agost del 2013

1X1, J1: Manlleu - Terrassa


Jornada 1: Manlleu 1-2 Terrassa


Barragán: Terrenal. El porter manlleuenc va encaixar dos gols en pràcticament dues ocasions a la primera meitat: Un penal molt ben llençat i un rebot dins l’àrea quan ja estava venut. A l’altra àrea, Ortega va ser decisiu en el tram final, i estem segurs que en “Barra” també ho serà aquesta temporada.

Ot Bofill: Sobri. Partia amb la dura tasca de marcar Montoro, un dels jugadors a tenir en compte d’aquesta categoria, i el va marcar molt bé. Complidor en tot moment, sap el que és capaç de fer.

Archi: Suficient. Li va tocar batallar amb una davantera molt efectiva, i va fer un partit acceptable tot i que Montoro li guanya l’esquena en el segon gol.

Gely: Adormit. És l’autor del penal que donava avantatge als egarencs i, en el segon gol, Gallar se li va anticipar al refús de Barragán. Dos errors puntuals en defensa que es van pagar cars.

Manu Moreno: Correcte. Li va tocar ballar amb Gallar, golejador egarenc, i no ho va fer malament. Compensa amb esforç i recorregut el que el físic li dificulta, i això sempre s'agraeix.

Putxi: Timó. Ell era l’eix d’on partia l’equip en els moments de domini més clar. Present tan en atac com en defensa, ha de ser peça clau tan en l’inici de les jugades com en cobertures i ajudes defensives.

Ivan Fernández: Desubicat. El migcampista no va trobar el seu lloc en el partit i es va veure superat pel doble pivot egarenc. Poques conduccions per l’eix de l’atac i passades imprecises en la creació.

FrancolíMotivat. En l'escalfament ja es veia un Marc Francolí molt motivat. Va tirar del carro en gran part del partit i les seves centrades portaven molt perill.

Ginés. Insistent. Ho va intentar Sergió Ginés i en certes jugades ho va aconseguir, però l'intens marcatge d'Oriol Dot li va impedir generar ocasions més perilloses que acabessin amb premi pel Manlleu.

Manel SalaGolejador. L'autor de l'únic gol del partit i el jugador que més ocasions va tenir per part del Manlleu. És important que el killer de l'equip comenci marcant i amb confiança la competició.

Fortet: Desafortunat. Va jugar més despenjat, per darrere de Manel Sala i havent de fer un treball important en la zona de creació. El seu esforç és innegable cada partit, però no va poder culminar cap arribada. Va abandonar el camp a la mitja part tocat amb un cop a l'esaptlla. 

Seuma: Intens. Entrant des del descans va donar consistència al mig del camp i més control dels contraatacs rivals. Va tenir l'empat a les seves botes amb un gran xut des de fora l'àrea que Ortega va desviar.

Uri Martínez: Revolucionat. Debut a Tercera, era un dia complicat i més entrant amb un 0-2. En ocasions intenta fer tantes coses que perd presència al camp. La seva velocitat serà un recurs molt útil pel Manlleu al llarg de l'any i cal tenir paciència. 

Muntada: Revulsiu. Bona actuació del jugador manlleuenc que va aportar molta intensitat i arribada per banda esquerra. Sembla que tindrà més minuts aquesta temporada i és positiu començar aprofitant-los.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada