La pretemporada del Manlleu, al detall

Acabada la pretemporada és moment de treure'n conclusions. Veurem quins han estat els aspectes més destacats de la preparació del Manlleu, així com també totes les estadístiques

Els jugadors i cos tècnic de l'AEC Manlleu, al complet /  Viu el Manlleu

Primer contacte, a Tona
El Manlleu va jugar el primer partit de pretemporada a Tona. Va guanyar 0-1 i es van poder veure per exemple, els primers fitxatges en acció. Recupereu la crònica del partit aquí.

Als Històrics, bon joc i primera victòria
El Manlleu va disputar aquest any una nova edició del prestigiós torneig del futbol català, el Torneig dels Històrics. Ho va fer contra el Badalona, empatant a 0 però perdent als penals. Vam poder veure un bon joc dels homes de Jordi Dot davant un conjunt de la Segona Divisió B. Posteriorment, es va jugar contra el Sants, un partit que es va guanyar per 2 a 0 i significava la primera victòria de la pretemporada. Recupereu la crònica aquí.

Únic derbi de la temporada, sorprenent derrota
Es colava la Copa Catalunya al mig de la pretemporada. Partit contra al Vic al Municipal. Molta il·lusió per disputar l'únic derbi de la pretemporada, que va acabar amb una important patacada. Derrota 0-1 i eliminats de la Copa Catalunya. La crònica del derbi, aquí.

El millor partit, al Trofeu Vila de Manlleu

Arribava el partit de Festa Major i davant d'un rival important com és el Sant Andreu. El Manlleu remuntava en una segona part molt bona, i aconseguia endur-se el partit. Molt bona imatge dels homes de Jordi Dot. Crònica del trofeu Vila de Manlleu aquí.

Darrer partit, pur tràmit a Camprodon

El Manlleu anava fins a Camprodon per disputar l'últim partit de pretemporada. Victòria per 0 a 1, en un partit on poques conclusions s'hi van poder treure. Acabar de treure conclusions dels jugadors a prova i poc més. La crònica del partit, aquí.

El partit a Camprodon es va decidir amb un gol d'Uri Martínez / Viu el Manlleu

Els números de la pretemporada

Partits: 6 partits jugats. 4 PG (Tona, Sants, Sant Andreu i Camprodon) - 1 PE (Badalona) - 1 PP (Vic) - 450 MINUTS

Gols: 6 gols marcats - 2 gols encaixats - Diferència de +4 - 1 gol a favor cada 75 minuts - 1 gol en contra cada 225 minuts

Golejadors: Òscar Molina, Fredi, Sergio Ginés, Manel Sala, Joan Muntada i Uri Martínez (1 GOL)

Assistents: Manu Moreno, Seuma, Uri Martínez, Marc Francolí i Òscar Molina (1 ASSISTÈNCIA)

Més amonestats: Joan Muntada i Marc Francolí (2 TG) i Joan Muntada (1 TV)

Més titularitats: Gely, Manu Moreno, Fortet i Putxi (5 TITULARITATS)

Més suplències: Marc Francolí, Iván González i Manel Sala (4 SUPLÈNCIES)

Més minuts: Ot Bofill (430 MINUTS)

Menys minuts: Iván González (180 MINUTS, porter), Èric Jacobs (183 MINUTS, jugador), Ramon Masó (90 MINUTS, però ha estat lesionat)

MMVP's de la pretmporada: 1. Putxi (5 PUNTS) 2 .Archi, Marc Francolí, Ot i Uri Martínez (4 PUNTS) 3. Seuma i Sergio Ginés (3 PUNTS) 4.  Barragán, Jacobs, Iván Fernández i Gely (2 PUNTS) 5. Joan Muntada (1 PUNT)

Marc Francolí, no ha tingut problemes per adaptar-se al Manlleu / Viu el Manlleu

Uri Martínez, nou fitxatge, ha fet una bona preparació / Viu el Manlleu

ÚLTIMA HORA:

Els tres jugadors que estaven a prova amb l'AEC Manlleu NO seguiran a l'equip de Jordi Dot. Es tracta d'Òscar Molina (provinent del Camprodon), d'Èric Jacobs (provinent del juvenil) i de Meissa (provinent del Binéfar).
Desitjar-los molta sort en el seu futur.

Mentrestant, recordem que el Manlleu segueix a la recerca d'un central per la temporada. Ara mateix és la màxima prioritat.