Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimecres, 31 de juliol del 2013

Les baixes per la temporada 2013/2014


Com cada temporada, abandonen el club un seguit de jugadors. Aquesta temporada n'han marxat 5, alguns més i altres menys esperats. N'explicarem 4, ja que la marxa de Baruc ja la vam explicar fa uns dies, i la podeu recuperar aquí.

Foto: elter.net / David Fajula


-Francesc Sánchez Baltanas "Fran"

-6 de setembre del 1989

-Cedit a l' UE Vic

-Porter




  • El porter osonenc surt aquesta temporada cedit del Manlleu cap al Vic de Primera Catalana, per tal de buscar minuts i poder ser el substitut de l'incontestable Barragán.
  • Amb l'arribada de Barragán, Fran va veure com se li escapaven els minuts, i per això club i jugador han decidit buscar aquesta solució.
  • Fran va arribar a disputar tot el playoff la temporada 2011/2012, i és un porter perfectament qualificat per poder defensar en un futur la porteria del Manlleu.



Foto: Ue Llagostera


-Roger Barnils Crusats

-27 de maig del 1994

-Fitxat per l' UE Llagostera

-Defensa / Migcampista






  • La jove promesa del Manlleu, fa el salt a Segona B amb només 19 anys. Migcampista reconvertit en central, que va agafar amb comoditat la titularitat amb el Manlleu, i que espera tenir minuts amb el seu nou equip.
  • Destaca pel seu físic, pel joc aeri i pel fet de sortir amb la pilota controlada. Lògicament, li pot mancar una mica d'experiència i esperem que no ho pagui en la seva nova aventura.
  • El Llagostera ja va fitxar una jove promesa manlleuenca fa dos anys, Jordi Aumatell, i no li estan anant malament les coses. Esperem doncs que per en Roger les coses li vagin igual o millor, i que tingui molta sort al club gironí.



Adrià amb la seva nova samarreta  / CD Banyoles


-Adrià Casanova Clusells

-1 de novembre del 1992

-Fitxa pel CD Banyoles

-Davanter







  • El jove davanter olotí, va arribar al Manlleu procedent del Girona juvenil de Divisió d'Honor. Mai ha tingut l'oportunitat de poder comptar amb una titularitat regular i sempre ha estat suplent dels davanters habituals.
  • Va arribar a jugar de titular al camp del Binissalem a la segona ronda del playoff la temporada 2011/2012, i es caracteritza per la seva voluntat i orgull a l'hora de jugar els seus minuts.
  • Ara fitxa pel Banyoles de Primera Catalana per tal de trobar els minuts que no va poder tenir a l'AEC Manlleu.



Iván Guzmán, en el passat Històrics / Torneig Històrics


-Iván Guzmán García

-31 de gener del 1991

-Fitxa per l' UE Sant Andreu

-Extrem





  • Elèctric. Així és com millor es defineix Iván Guzmán, un jugador que destaca per la seva gran velocitat i per la capacitat de revolucionar un partit.
  • Tot i no ser molt golejador (només 1 gol la passada temporada), Guzmán es caracteritzava per ser un passador. Arribava a línea de fons, i posava pilotes que eren unc caramel pels davanters.
  • Ara fitxa per l'UE Sant Andreu de Segona Divisió B, un repte superior per un jugador que marcava diferències sempre que jugava defensant la samarreta de l'AEC Manlleu.


Desitjar-los molta sort a tots en la seva nova etapa!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada