Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 22 d’agost del 2013

J1. Anàlisi del rival: Terrassa FC per Miki Romagosa 

(@mikidelaradio)


La promoció, objectiu principal

Una temporada més, el Terrassa FC intentarà optar a les quatre primeres posicions, després de la sisena posició obtinguda la passada temporada. Els vermells intentaran jugar el primer playoff des de que estan a la tercera divisió. Aquesta, serà la quarta temporada pels egarencs en aquesta categoria, la segona amb Miki Carrillo a la banqueta.

Miki Carrillo, entrenador del Terrassa / Àngel Garreta

Una plantilla amb molts canvis

Els egarencs novament han patit un estiu amb molts canvis. Tant sols sis jugadors (Ortega, Montoro, Juancho, Montero Mario, i Marc) continuen respecte la passada campanya. Han arribat jugadors amb experiència com Pedro García o Iván Álvarez que juntament amb jugadors de la pedrera com Gallar o fitxatges importants com Oriol Dot o Batanero, intentaran donar alegries a una afició que any rere any segueix estant a l'altura de les millors de la categoria.


Oriol Dot ha arribat al Terrassa procedent del Rubí / Terrassa FC

Lesions

Un dels problemes d'aquesta pretemporada i que afectarà al primer partit de lliga, són les lesions. Iván Álvarez, Héctor o Marc Vilajosana han hagut de perdre's gran part de la preparació prèvia a la lliga.


Pretemporada exigent

Els de Carrillo han tingut una pretemporada exigent amb pràcticament dos partits a la setmana, aquests en són els resultats:

Terrassa FC 3-0 Sant Andreu Juvenil
Vilanova i la Geltrú 4-2 Terrassa FC
Terrassa FC 0-0 Rubí
Terrassa FC 3-1 Júpiter
Terrassa FC 0-1 Girona


Bones sensacions

Els egarencs perdien davant del Girona aquesta setmana en el que va ser el trofeu Ciutat de Terrassa. Els de Carrillo van donar una gran imatge que ha fet que l'afició s'il·lusioni una temporada més. Els 500 aficionats que cada setmana van a l'Olímpic egarenc mereixen un premi pel seu recolçament infinit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada