Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 20 d’agost del 2013

El Manlleu busca un central per tancar la plantilla

A una setmana de l'inici de lliga, l'AEC Manlleu encara no tanca el capítol d'incorporacions i busca un defensa central per completar l'equip. Després de la marxa de Roger Barnils al Llagostera aquest estiu, l'eix de la defensa ha quedat ressentit i Jordi Dot busca un nou efectiu que permeti encarar la temporada amb garanties.

La posició del central ha estat un dels punts de mira de la pretemporada. Des del primer partit a Tona, Jordi Dot ha intentat buscar quina podria ser l'alternativa a Archi i Gely, únics efectius disponibles per aquesta posició. Amb Juanjo encara recuperant-se de la seva lesió, Putxi i Seuma han estat els més utilitzats, però la seva recol·locació en posicions més defensives implica la pèrdua de peces clau del centre del camp. En l'últim tram de pretemporada ha arribat, Meissa, central a prova provinent del Binèfar que, amb més contundència que seguretat, ha acabat la preparació amb el primer equip i encara es desconeix el seu futur.


Archi, juntament amb Gely, és un fix en l'eix de la defensa / Viu el Manlleu



Un fitxatge que afectaria a tot l'equip


I és que l'arribada d'un central aportaria molt d'oxigen a la plantilla, tan a la zona defensiva com al mig del camp. Òscar Gely podria veure avançada la seva posició, complementant-se amb Seuma, Putxi i Ivan Fernandez. A més, Archi també comptaria amb un complement necessari tan per donar-li descans com per cobrir la lesió de qualsevol d'aquests jugadors. En l'aspecte tàctic, aquest major nombre d'efectius pot facilitar a l'equip la variant de jugar amb tres migcentres i un davanter, bastant utilitzada la temporada anterior. Amb dos pivots i un mitjapunta l'equip aconseguia tenir més presència al mig del camp per dominar els partits.

Tot això a falta de sis dies per l'inici de la competició regular. De moment, l'equip afrontarà el partit contra el Terrassa amb els jugadors disponibles mentre la secretaria tècnica s'ocupa de buscar un nou reforç que doni un fons d'armari necessari a la plantilla de Jordi Dot.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada