divendres, 16 d’agost del 2013

PRETEMPORADA / Manlleu 2-1 Sant Andreu

El Manlleu amb la copa de campió del trofeu Vila de Manlleu / David Osa
L’AEC Manlleu es va endur ahir el vespre el trofeu Vila de Manlleu al guanyar al Sant Andreu de Segona Divisió B per 2 gols a 1. Els gols ja a la segona part de Muntada i de Manel Sala van remuntar el gol inicial de Boris pels andreuencs.

El partit:

1a part:
Bona primera part del Manlleu davant d'un rival que aquest any aspira a ser un dels grans a la Segona Divisió B. Lleuger domini andreuenc en els primers 45 minuts, tot i que el Manlleu tenia les seves oportunitats sobretot al contraatac. Sergio Ginés, molt endollat en el partit, tenia una clara ocasió al minut 9 amb un xut potent que refusava el porter visitant. Ocasió que era calcada per Uri Martínez al minut 20, i que novament el porter Èric enviava a còrner. Al minut 25, un penal de Manu Moreno sobre Xavi Jiménez suposava el primer gol de la tarda, ja que Boris Garrós transformava la pena màxima. A partir d'aquí el Sant Andreu es va créixer i creava perill sobretot per les dues bandes de l'atac.

Boris Garrós transformant el penal que suposava el 0-1 pel Sant Andreu / Viu el Manlleu

2a part:
A la segona meitat, les coses començaven bé pel Manlleu. Al minut 53, jugada molt ben trenada entre Manel Sala, Ot i que finalitzava Muntada. El primer enviava un cop de taló en profunditat pel jove lateral manlleuenc, que feia una molt bona centrada per l'anticipació de Muntada als centrals andreuencs per fer amb l'esquerra el gol de l'empat. Un gol que va esperonar als dos equips. Bones ocasions pels visitants amb rematades de Xavi Jiménez entre d'altres, però també pel Manlleu, com per exemple un 1 contra 1 de Manel Sala amb el porter visitant que acabava amb un xut en semi errada. Tot i això, el killer del Manlleu es refeia al minut 85. Un servei de cantonada de Marc Francolí, acabava amb un rematada de cap impecable de Manel Sala que acabava al fons de la xarxa i suposava el triomf final pels locals.

Victòria de prestigi en pretemporada per un Manlleu, que es troba en una molt bona forma per arrencar la competició oficial en tot just una setmana.

Manel Sala en el moment de la rematada per posar el 2 a 1 final pel Manlleu / Viu el Manlleu

Punts de mira:
  • El millor Sergio Ginés: Gran partit de l'extrem del Manlleu. Va donar tot el que se li demana, profunditat, centrada, ajuda defensiva i constant moviment. Va ser un corcoll per la defensa andreuenca. Sens dubte, Sergio Ginés ha de ser un dels "grans" aquesta nova temporada.
  • La punteria, a millorar: Estem veient com el Manlleu arriba amb facilitat a zona atacant, i sens dubte això és un bon símptoma  Tot i això, pot arribar a ser un pèl preocupant el fet que es necessiten moltes ocasions per fer un gol. Esperem que a mesurar que es vagi agafant el ritme de competició, l'eficàcia augmenti el necessari.
  • Meissa, estimat: El jugador de color Meissa, va entrenar per primer cop el divendres i dissabte ja debutava amb el Manlleu. El central està a proves amb el club, i ja va guanyar-se aplaudiments de l'afició, per alguna acció més que curiosa. Mancat de recursos tècnics, Meissa va oferir un recital de potència física. Només entra al camp, Francis Ferrón va rebre una trompada que li va fer treure sang del nas. Després, amb un no res Meissa es va plantar més enllà del mig camp amb pilota controlada, fet que també va suposar l'admiració del públic.
Meissa, segueix en període de proves / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica:

Manlleu: Barragán (Iván González, 45'), Ot, Putxi, Gely (C), Manu Moreno, Seuma (Meissa, 70'), Iván Fernández (Èric Jacobs, 57'), Òscar Molina (Muntada, 45'), Uri Martínez (Marc Francolí, 57'), Sergio Ginés i Fortet (Manel Sala, 45').

Sant Andreu: Eric, Mikel, Iván Guzmán, Aitor Ramírez, Jilmar Torres, Adrián Ruiz, Boris Garrós, Xavi Jiménez, Ibon Gutiérrez, Sergio González i Albert Llorca.

11 canvis pels andreuencs a la 2a part. Entren: Carmelo Cortés, Amadeu Arnau, Dídac Navarro, Rubén Canelada, Alberto Rodríguez, Josu Rodríguez, Joaquín Araujo, Ander Vitoria, Antonio Alcover, Francisco Ferrón i Carlos García.

Àrbitre: Pérez Bueno. Correcte. Ha amonestat al visitant Aitor Ramírez al minut 54.

Gely alçant el trofeu de campió del trofeu Vila de Manlleu / Viu el Manlleu

MMVP del Manlleu - Sant Andreu:

3 Punts per... SERGIO GINÉS: Estrella. Com hem comentat anteriorment, gran partit de l'extrem manlleuenc realitzant molt correctament tot el que havia de fer. Va ser la principal arma en atac del Manlleu.

2 Punts per... OT BOFILL: Mur. Novament gran partit del jove lateral manlleuenc. Un jugador molt treballador i sens dubte la sorpresa de la pretemporada. Pràcticament impossible pels jugadors del Sant Andreu entrar per la banda esquerra del seu atac.

1 Punt per... JOAN MUNTADA: Hiperactiu. L'entrada de Muntada al camp suposa pel Manlleu un plus d'hiperactivitat. No para de córrer, sigui en atac com en defensa. Ahir va donar més ritme a l'atac del Manlleu, i a més a més va aconseguir el gol de l'empat.

Sergio Ginés, MMVP del Manlleu 2-1 Sant Andreu / Viu el Manlleu

El proper partit del Manlleu, serà demà dissabte a les 17.30h al camp del Camprodon en motiu de la festa major local. Serà el darrer partit dels manlleuencs en pretemporada. En una setmana, arrenca la Tercera Divisió.