Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 31 de gener del 2014

J.23, Anàlisi del rival, FC Santboià, per Sergi Quitian (@sergiquitian)



Un Santboià confús

El Santboià està confós. L’enèsim projecte que naixia de l’ambició s’ha desinflat després d’una primera volta plena de decepcions, irregularitat i, sobretot, molta incertesa. Incertesa que ha provocat que sis mesos després del tret de sortida de la temporada l’equip vermelló  hagi vist marxar nou dels jugadors que conformaven la plantilla inicial. Entre ells, peces importants a l’engranatge com Jordi Martínez, Miki Massana o Jerson

11 del Santboià davant l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat


Enmig d’aquest mar de dubtes, la situació de l’equip s’ha enfangat. Ja superat l’equador de la lliga, els homes d’Alberto Fernández es situen en 15º posició amb 24 punts, 4 per sobre de l’ascens i ja s’han fet la idea que hauran de remar fins el final per evitar les cremades del descens –i més en una temporada on les clàssiques compensacions ascens/descens poden dur més d’un ensurt–. 

La motxilla és carregosa des de principi de curs quan una nefasta ratxa d’un empat i set derrotes ha marcat l’equip per tot l’exercici. Des de llavors els baixllobregatins han seguit una bona dinàmica amb 6 victòries, 5 empats i 3 derrotes, però no s’han pogut desenganxar de baix.

Reactivar-se a Manlleu

El Santboià viatja a Manlleu amb ganes de reiniciar-se. Després de començar la primera volta amb tres taules, els de Sant Boi volen tirar dels bons records del Municipal de Manlleu, on només han perdut en una de les seves últimes cinc visites, precisament la temporada passada. Ho farà amb cares noves, com la del defensa Sergio Noche –que s’ha incorporat aquesta setmana– o Cristian Valle y Óscar Uroz –que ho van fer la passada.

Manel Sala, autor dels dos gols guanyadors del Manlleu a Sant Boi / Viu el Manlleu


L’equip

Possible 11 del Santboià vs. Manlleu

·És un equip de força circumstàncies. Dani Iglesias està tocat, però sembla que arriba. No hi ha més centrals disponibles –Javi Calvo està sancionat–, més enllà dels nous Valle i Sergio Noche, un d’ells podria debutar. Kevin és migcampista ofensiu adaptat de central de circumstàncies, on ja ha jugat 3-4 partits enguany. Dos habituals més com Libo –mig– i Raül Rodríguez –extrem– es van perdre l’últim partit per lesió i no crec que arribin a Manlleu. L’equip va just d’efectius amb les últimes baixes i lesions.

-   ·De jugadors que estaran a Manlleu destacaria Álex Fernández (més creatiu que destructiu, amb molt bon toc de pilota tant en joc com a estratègia, però força intermitent), els dos Pedro (extrems hàbils, amb perill quan van per dins) i Eloi Fontanella (punta clàssic, més estàtic que participatiu, però amb instint). Com veus, tots són de dalt, però es que de fet l’equip és dels 3-4 més golejadors de la lliga, el problema està al darrere (només 3 equips han rebut més gols).
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada