Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 16 de gener del 2014

J.21, Anàlisi del rival: CD Masnou, per Pep Vidal (@masnoublog)



El CD Masnou ha viscut una de les primeres meitats de campionat més còmodes dels últims anys a la Tercera Divisió. L'equip ha aconseguit mantenir-se fora de les places de descens des del setembre i, exceptuant les golejades encaixades a Sant Boi i a Vilassar de Mar, ha estat capaç de plantar cara a tots els rivals de la lliga tot i tenir un dels pressupostos més austers. Un rendiment notable del conjunt dirigit d'un Miguel López que tornarà diumenge a Manlleu i que ha estat un dels prinicipals artífexs dels bons registres obtinguts. Entre l'estiu i el tram inicial del present curs, el tècnic va decidir prescindir de pràcticament tots els jugadors que havien aconseguit un dels ascensos més espectaculars que es recorden (l'equip era, ara fa tot just un any, en zona de descens a Segona Catalana) i aquesta controvertida i arriscada aposta li ha sortit tal com esperava.

Equip del Masnou davant l'Europa / Angel Garreta - ceeuropa.cat/web

Només dos jugadors de la temporada passada continuen vestint els colors masnovins, els dos capitans Jonatan Reina  i Éric Blasco. El primer s'ha perdut gairebé tota la primera volta per lesió però ja està plenament recuperat mentre que el segon és la principal referència ofensiva de l'equip amb 6 gols. La resta de la plantilla la formen nouvinguts en els darrers mesos, la majoria molt joves (la mitjana d'edat no supera els 21 anys). Han destacat per damunt dels altres el central cedit pel Sant Andreu Pol Moreno, que ha jugat absolutament tots els minuts del campionat i que està sent vital per la solidesa defensiva mostrada fins ara, i el talentós migcampista d'origen brasiler Jonathan Ferreira. La dosi de veterania l'aporten dos homes amb experiència a Segona B com el recent arribat Pociello i un retornat Peque després de gairebé una decàda.

Tot i la tranquil·litat que es respira amb set punts de marge sobre el descens, els números de l'equip fora de casa no són ni molt menys per tirar coets. Els masnovins només han pogut sumar dues victòries en tota la primera volta i tans sols han sumat un punt en els tres últims desplaçaments. Preocupa especialment al cos tècnic l'excés de gols encaixats lluny de la Carretera d'Alella, 18 en només 9 partits a diferència dels 10 que ha rebut l'equip a casa en 10 enfrontaments. Millorar en les sortides és un dels reptes per la segona volta per tal d'aconseguir el que seria un gran èxit sense precedents en 12 temporades del club a la categoria, mantenir-se sense patir.

El partit disputat al Masnou va coincidir amb la dolorosa notícia de la mort de Pep Prat / Viu el Manlleu




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada