Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 6 de gener del 2014

"Als teus peus, Manel"
Crònica del Rapitenca 1-4 Manlleu

El Manlleu guanya en al camp de la Rapitenca gràcies a 4 gols del pitxitxi de la categoria, Manel Sala. El davanter del Manlleu suma 16 gols en 17 partits i està en un estat de forma espectacular. Ell mateix va confessar que mai en la seva trajectòria esportiva havia marcat 4 gols en un mateix partit.
La victòria a Sant Carles de la Ràpita també marca un rècord pel Manlleu: Una volta sencera (10 partits) sense perdre a domicili. Ni Masnou, Santboià, Castelldefels, Cerdanyola, Muntanyesa, Figueres, Rubí, Vilafranca i Rapitenca han estat capaços de guanyar el Manlleu al seu propi camp.
L'altra gran notícia del partit va ser la titularitat de Juanjo després de la seva greu lesió.

Manel Sala és ara mateix el millor "9" de la categoria / Viu el Manlleu
El partit
1a part
Ja ho va dir Jordi Dot en roda de premsa, que tot i el resultat, no va ser un partit gens fàcil ni còmode pel Manlleu. De fet, durant els primers 45 minuts el joc va estar molt igualat, però les ocasions eren més properes a l'àrea de Barragán que no pas a la dels locals. La Rapitenca avisava amb accions sobretot per bandes, amb les arribades de Raúl Teixidó i Alexis, que posaven pilotes per Bladé, que perdonava un parell de bones ocasions. Bertomeu, pels locals, també gaudia d'una ona doble oportunitat arribat ja al 20 de la primera meitat.
El Manlleu estava passant per petits problemes, i va aparèixer el protagonista de la tarda per començar a posar les coses al seu lloc. Minut 26 de la primera meitat, pilota morta a la zona de tres quarts de camp que controla Manel Sala que no s'ho pensa i engalta un dels seus obús des de 25 metres per entrar per tot l'esquadra de Damián que no es va ni estirar.
Amb aquest gol agafava aire en una primera part irregular, i no va patir fins a arribar al descans.

Manel Sala buscant una centrada davant de Yélamos / Viu el Manlleu
2a part
A la segona meitat, el partit va canviar pel que fa a l'aspecte golejador, però tampoc va ser una segona meitat de gran futbol per part del Manlleu.
Després d'un primer quart d'hora de la segona part de tempteig, el partit agafava un clar aire manlleuenc al minut 70. Penal claríssim de Yélamos sobre Muntada, que havia entrat feia 5 minuts, que Manel Sala s'encarregava de transformar. 0 a 2 i amb un home més, el Manlleu havia de saber gestionar bé el temps i el marcador. Tot i no patir en zona defensiva a partir del segon gol, el Manlleu va encaixar un golàs obra de Munta, engaltant amb una bonica voleia la pilota des de fora l'àrea, el gol dels locals que posaven l'ai al cor dels manlleuencs.
Però novament, en moments "complicats" va tornar a aparèixer el senyor Manel Sala. Just dos minuts després del gol local, Putxi aconseguia treure una bona centrada amb la punta de la bota per posar una pilota per un Manel, que engaltava la pilota amb una mitja xilena, impossible pel porter local. 1 a 3 i ara si que el partit semblava sentenciat.
El Manlleu no va patir en cap moment i Manel Sala va culminar el seu enorme partit amb el quart gol del seu compte particular, amb un xut potent des de l'interior de l'àrea gran.
El partit acabava amb molta polèmica. Ja en temps de descompte, Raúl Teixidó propinava una puntada de peu al cap de Barragán quan aquest ja era al terra. El jugador local era expulsat amb vermella directa. Un cop finalitzat el partit, al túnel de vestidors els jugadors d'un i altre equip es van encarar, però la cosa no va passar a més i els jugadors del Manlleu van celebrar la important victòria al vestuari.

El protagonista de la tarda va acabar amb un petit tall al llavi / Viu el Manlleu

El Manlleu comença el 2014 de la millor manera, amb una contundent victòria per posar-se a només 5 punts del playoff. El proper partit, diumenge vinent un altre cop a domicili, en aquest cas al camp del Terrassa. Dura prova per un Manlleu que no podrà comptar amb Barragán, que a la Ràpita va veure la cinquena targeta groga.

Fitxa tècnica
Rapitenca: Damián, Yélamos, David López, Ortega, Julio (C), Cristian Bertomeu, Raul Teixidó, Barrufet (Mauri, 49'), Pol Bladé (David Pino, 55'), Alexis i Munta (Ivan Montane, 78').

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Juanjo, Manu Moreno (Muntada, 58'), Seuma (Putxi, 65'), Gely (C), Iván Fernández, Ramon Masó (Masoliver, 71'), Sergio Ginés i Manel Sala.

Gols: 0-1, Manel Sala (26'); 0-2, Manel Sala (63', -p-); 1-2, Munta (71'); 1-3, Manel Sala (75'); 1-4, Manel Sala (89')

Àrbitre: Víctor Caballero León. Regular. Va amonestar amb targeta groga els locals Alexis (22'), Raúl Teixidó (56'), Julio (63') i David Pino (83'). Va amonestar amb targeta groga els visitants Seuma (39') i Barragán (53').
Va amonestar amb targeta vermella directa els locals Yélamos (63') i Raúl Teixidó (90')

MMVP del Rapitenca - Manlleu
Els dos integrants de Viu el Manlleu donem punts a:

3 Punts a... MANEL SALA: Estratosfèric. El golejador del Manlleu va demostrar el seu gran estat de forma. 4 gols a Sant Carles de la Ràpita que el despunten com el millor davanter de la categoria. El Manlleu el necessita, ell ho sap, i no acostuma a fallar.

2 Punts a... JUANJO: Bentornat. Partit més que bo del defensa manlleuenc. La notícia és que torna com a titular després de la seva greu lesió al genoll. I com va tornar. Intractable en el joc aeri, Juanjo va demostrar que està en plena confiança, una confiança que vol en forma de minuts. Va ser una peça clau per evitar jugades de perill dels locals.

1 Punt a... MUNTADA: Extramotivat. En Joan té la gran virtut de jugar cada minut que té com si fos l'últim. No para. La seva electricitat dins del camp va provocar un penal i l'expulsió de Yélamos i que a més suposava el 0 a 2. Va intentar donar a l'equip la profunditat per banda que faltava. Va tenir una clara de gol, però el porter li va treure. Hagués estat la cirereta.

Manel Sala, millor jugador del Manlleu davant la Rapitenca / Viu el Manlleu

Les declaracions de Jordi Dot

·"Estem molt contents, és un resultat important. Felicito els jugadors, l'actitud ha estat bona, però sincerament no és de les millors segones parts que hem fet. Amb el 0 a 2 hauríem d'haver tingut la pilota. Si la tens, avui acabem 0 a 5. Però ens han hagut de fer l'1 a 2, patir una mica i després reaccionar."

·"Tenim un jugador que està molt en forma, que tot el que prova va a gol i que duri. És important comença la segona volta a mort, anar més tranquils i partit a partit."

·"En Manel Sala està impressionant, però hauria d'afegir en Joan que ha tingut una ocasió, ha provocat el penal, ofensivament està molt bé. Tots estem units, si en Masoliver juga a l'esquerra ningú es queixa, tothom treballa i això és amb el que em quedo."

·"Que hi han coses per millorar? Per suposat. No ha estat la millor segona part que hem fet, però estem sent molt efectius a dalt. M'agradaria que els partits els poguéssim controlar millor."

·"En Juanjo és un jugador que ens donarà molt. Avui ha tingut la seva oportunitat, ha jugat ben col·locat però ha d'anar pas a pas perquè surt d'una lesió important, però que ningú dubti que serà un jugador important."