dijous, 23 de gener del 2014

J.22, Anàlisi del rival: UE Cornellà, per Jorge Vázquez (@JorgeVazLaf)

Una primera volta més... "normal"

Si comparem aquesta primera volta amb la de la temporada passada és pitjor perquè a la classificació hi ha 8 punts menys, hi ha 4 derrotes més, però com diu un aficionat que porta molts anys seguint a l’equip: la temporada passada va ser anormal, aquesta és més normal. L’equip no acabar de entrar a les places de play off, on s’esperava que estigués des de principi de temporada, però encara queden molts partits. Aquest any a diferencia del passat en alguns partits l’equip ha jugat per endur-se els 3 punts i només s’ha emportat 1 o 0, cosa que l’any passat marxava amb els 3 punts.

11 del Cornellà / Àngel Garreta - ceeuropa.cat

Els canvis a la plantilla s’han notat molt, Òscar Muñoz, que ha millorat i per molt, els seus números a 3ª es podria dir que ha fet oblidar a Enric. Amb Roger Matamala no ha passat el mateix, no ha jugat molt i es podria dir que ha estat el fitxatge menys rentable dels que van arribar a l’estiu. De fet, aquesta mateixa setmana s'ha fet oficial la seva baixa del club. En tots aquests partits el millor fitxatge que s’ha fet, per estrany que sembli, ha sigut el de posar a Dani Martí de central, juntament amb Pelegrí han donat molta solidesa defensiva a l’equip, ara s’encaixen menys gols, que era una de les característiques dels equips de Jordi Roger. A la part de davant, a part d’Òscar Muñoz, Baruc Nsue ha donat un altre aire al equip, jugador que està desaparegut durant 85 minuts, però que en 5 minuts et canvia un partit ell solet com va fer el dia del Cerdanyola.

Òscar Muñoz va donar els tres punts a l'afegit al seu equip a la primera volta / Viu el Manlleu

Amb la bona dinàmica que està agafant l’equip, el darrer partit contra el Cerdanyola per exemple fa un mes s’hagués perdut, crec que l’equip estarà a la zona de dalt, tots els equips passen per una fase dolenta durant la competició i crec que aquest Cornellà ja l’ha passat.

L'equip

Analitzant els números de la primera volta, l’equip no té problemes per guanyar a casa, només Palamós i Gramanet es van endur els 3 punts. El gran problema que té l’equip són els partits fora de casa, mentre que  Castelldefels i Europa van aconseguir en els minuts finals empatar i endur-se’n 1 punt. Òscar Muñoz és el màxim golejador amb 12 gols, en tota la temporada passada va fer 7, cap de penal. El segon seria Baruc, amb 5 gols. Òscar Muñoz és el jugador que més minuts ha jugat, amb 1828, el segueix el capità David amb 1764.

De la plantilla que hi havia en el partit d’anada, hi hagut pocs canvis, Raúl Capó va marxar al Rubí, i van arribar Xavi Pelegrí i Juvenal Edjogo que estaven sense equip. Didi lesionat és l’única baixa que té l’equip per aquest partit, així que un possible 11 seria:

Segurament és veurà un gran partit, sempre els Cornellà-Manlleu ho han estat, dos equips que volen jugar la pilota, així que ningú es quedia a casa, cap a Cornellà tots, es pot menjar al bar del camp o al centre comercial que hi ha al costat del camp, no hi ha excuses.