Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 20 de gener del 2014

"Victòria amb comissió"
Crònica del AEC Manlleu 2-0 CD Masnou

El Manlleu celebrant el primer gol del partit / Viu el Manlleu

El Manlleu va estrenar l'any a casa amb victòria davant un Masnou lluitador. L’equip va tenir la sort de cara en els dos gols, que van arribar a pilota parada en les dues primeres aproximacions a l’àrea rival. Tot i la suma de tres punts importants, el partit també va estar marcat per l’horrible actuació del col·legiat Pazos Mora, expulsant molt rigorosament a Archi i Barragán i deixant el Manlleu en quadre per l'important partit a Cornellà de diumenge vinent. Aquesta va ser la comissió que va haver de pagar el Manlleu.

El partit

1a part

La baixa de Manel Sala, màxim golejador de la categoria, era la principal dificultat amb la que el Manlleu afrontava el partit. A més, s’hi sumava a última hora la d’Uri Martínez per culpa d’un procés febril. Tot i això, la imatge mostrada en els primers minuts va ser molt bona. Atacs dinàmics, encert en les combinacions i sort de cara a porteria que van deixar el partit encarrilat. El primer gol va arribar al minut 5. Una falta a la frontal de l’àrea rival la tocava en curt Francolí i la xutava Masó, amb la fortuna que la trajectòria va veure’s afortunada per una sèrie de rebots i va acabar al fons de la porteria. El bon inici del Manlleu es va corroborar pocs minuts després. De nou a pilota parada, en aquest cas una falta lateral, Francolí centrava i Fran Erencia rematava amb el cap el que es va convertir en el segon gol manlleuenc i en un dur càstig pel Masnou. Els visitants van intentar refer-se i van avançar línies. La defensa osonenca, on va destacar el bon nivell d’Ot Bofill al lateral dret, aguantava les envestides conjunt maresmenc insistent. Dani Fernández i Ferran Alabau van tenir les més clares pels homes de Miguel López amb dos xuts que es van estavellar al pal. En el tram final del primer temps, Fortet i Muntada van disposar d’una clara doble ocasió que Pociello va refusar. Molta intensitat i rendibilitat màxima pel Manlleu en els primers 45 minuts de joc.

Fortet va ser l'encarregat de substituir Manel Sala / Viu el Manlleu

2a part

Al descans, Jordi Dot es va encarregar de fer entendre als seus el guió a seguir: Intentar rebaixar el ritme del partit, mantenir les posicions defensives i sortir al contraatac si l’ocasió ho permetia. Els jugadors, disciplinats, van obeir amb un bon començament de segona meitat. Amb el pas del temps, el Masnou ho intentava amb més cor que cap. Jordi Sánchez i Èric Blasco van ser els que es van aproximar més a la porteria de Barragán, però sense massa perill. El Manlleu fins i tot va disposar d’algun bon contraatac per acabar de sentenciar l’enfrontament que no van convertir. El partit semblava evocat a una victòria força plàcida pel Manlleu, fins que va aparèixer Pazos Mora per embolicar la troca. Primer de tot, Masó va veure una targeta groga amb la que compleix cicle i no podrà participar en el proper partit a Cornellà. La traca final, però, va arribar a partir del minut 85. Archi veia una dubtosa targeta groga que, sumada amb la primera (també molt rigorosa) que havia vist al minut 1 de partit, el feia marxar al vestidor abans d’hora. I la cosa no va acabar aquí. Al minut 90, Barragán va veure targeta groga per perdre temps i, amb un interval de poc més de 10 segons, en va veure la segona per seguir perdent temps. El partit s’havia escapat de les mans de l’àrbitre i el Manlleu afrontava el temps de descompte amb dos homes menys. Un temps afegit que va ser de 8 minuts, als quals l’equip de Jordi Dot va aguantar els atacs visitants per deixar els punts a casa.

Així doncs, retrobament amb la victòria com a local, sens dubte l’assignatura pendent de l’equip en aquesta segona volta. Ara bé, complicada situació la que es preveu per visitar un dels camps més complicats de Tercera Divisió. Masó, Archi i Barragán es sumen a la més que probable baixa de Manel Sala pel partit a Cornellà i compliquen encara més les perspectives pel partit. De moment, seguirem assaborint el gust de tornar a sumar al Municipal.

Marc Francolí tornava a jugar després de la lesió / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Fran Erencia, Masó, Seuma, Gely, Francolí (Masoliver, 73’), Ginés, Muntada (Ivan Fernández, 61’) i Fortet (Ivan González, 90’).

Masnou: Pociello, Moya (Pere Olivé, 77'), Pol, Martínez, Reina, Hector, Peque, Dani (Jordi Sánchez ,45’), Alabau (Gerard, 70’), Ñito i Blasco.

Gols: 1-0, Masó (5’); 2-0, Fran Erencia (13’).

Àrbitre: Pazos Mora. Horrible. Va amonestar amb targeta groga els locals Gely (79'), Masó (61'), Ginés (68') i Fortet (73'). Ha amonestat amb targeta groga els visitants Pol (44'), Jordi Sànchez (53'), Èric Blasco (54') i Héctor (77').
Ha amonestat amb doble targeta groga i per tant targeta vermella els locals Archi (2', 85') i Barragán (88', 89').

MMVP del Manlleu - Masnou

Els dos components de Viu el Manlleu donem punts a:

3 punts a... Ot Bofill: Madur. El jove lateral va recuperar la seva millor versió davant el Masnou. Agafallós en defensa i voluntariós en atac, va ser el jugador més destacat de la línia defensiva.

2 punts a... Gely: Tot terreny. El capità manlleuenc va demostrar els seus galons. En els primers minuts va dirigir el bon futbol de l'equip, però quan les coses es van complicar es va sacrificiar i va lluitar, com de costum, per mantenir els tres punts a casa. Bona actuació.

1 punt a... Masó: Retrobat. Després d'una sèrie de partits en els que no acabava de trobar la seva millor versió, Ramon Masó va tornar a demostrar perquè és un dels laterals més complerts de Tercera. Complidor en defensa, va aportar una sortida de pilota vàlida cap a l'atac. A més, la sort el va recompensar amb un gol.

Les declaracions de l'entrenador

·"Com a entrenador he d'aprendre a estar tranquil. Penso que la gent i la premsa ha de veure el que ha passat. No hi ha partit que no ens passi alguna cosa. Fa temps que vaig dir que ser un equip de comarques o d'interior costa, no cal dir res més. Podríem estar parlant mitja hora."

·"Veníem d'una primera volta que a casa ens costava guanyar, penso que ha anat molt bé que el primer i el segon xut hagin entrat, però després l'equip s'ha posat nerviós. Felicito l'equip perquè era molt important i l'equip inconscientment tenia molta pressió"

·"El que ha passat avui no s'ha vist mai. No sabien ni quants jugadors hi havia al mig del camp perquè s'ha posat nerviós, etc. Molt al límit, tots els àrbitres són de Barcelona, tots es coneixen i si el futbol et dóna per malpensar, tot és malpensar."

·"L'Uri hauria anat convocat però tenia la grip. En Marc ha tornat i ha fet un gran partit. L'Edu també ha fet un gran partit, en Joan competeix molt bé però li falta per aguantar els 90 minuts. Ara anem a Cornellà sense res a perdre i hem de tenir clar que a casa hem de seguir amb una bona mentalitat per estar més tranquils."

Les declaracions d'un jugador:

Ramon Masó:

·"Era important treure els tres punts, ha estat un partit travat i lleig, però era important la victòria a més amb el calendari que ens ve ara i per canviar una mica la dinàmica de casa."

·"Com abans podem portar la iniciativa millor. Està clar que l'home gol de l'equip és en Manel i és evident que el trobem a faltar. Hem de mirar de sumar i canviar una mica les estadístiques del gol."

·"L'àrbitre ha estat molt rigorós, crec que la meva se la podia haver estalviat, són coses que no podem controlar i més val no donar-hi més voltes."