Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 10 de gener del 2014

Prèvia J.20: Terrassa FC - AEC Manlleu




Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu









El Manlleu buscarà a Terrassa seguir ambla bona dinàmica que porta i enllaçar la segona victòria consecutiva. La seva condició de visitant invicte ha de suposar un plus de motivació pels de Jordi Dot, tot i que al davant hi ha una de les plantilles més potents de la tercera divisió com és la del Terrassa.

La radiografia de l'equip
Si agafem l'experiència de les últimes temporades, un Terrassa - Manlleu sempre ha estat un partit espectacular,amb gols i emoció fins al final. Dos equips que els agrada jugar a futbol i més en un camp tant gran com és el del conjunt vallesà.
El Manlleu arriba al partit amb la intenció de seguir en la bona línia mostrada a finals de 2013 i en el primer partit del 2014. Sense fer un gran futbol el Manlleu ha aconseguit victòries importants fins a col·locar-se en la zona mitja alta de la classificació. Per altra banda, el Terrassa acumula 3 jornades sense conèixer la victòria i voldrà trencar el rècord d'imbtibilitat com a visitant dels manlleuencs. El Manlleu recupera a Fran Erencia després de complir un partit de sanció.

Un dels factors que més s'haurà de tenir en compte en aquest partit serà Manel Sala. És obvi i tothom coneix que està sent el jugador més en forma no només del Manlleu sinó que segurament de la categoria. Per tant, un jugador que cada partit serà més i més marcat, però que vol seguir en el seu bon estat de gràcia i donant gols i victòries com ho està fent al Manlleu. 

El Terrassa té els dubtes per lesió de dos jugadors importants com són Pere Segarra i Gallar, aquest últim botxí del Manlleu en el partit de la primera volta.

Un partit que com comentàvem al principi de ben segur que no li faltarà ni emoció ni gols. Sabent que és un camp molt gran, és probable que el Manlleu busqui mantenir la possessió de la pilota i obrir el camp perquè els extrems ho aprofitin.

Veurem diumenge a les 5 de la tarda què dóna de si aquest Terrassa - Manlleu que promet ser un bon espectacle. El Manlleu, a la recerca dels 3 punts, igualar els egarencs a la classificació, mantenir la imbatibilitat lluny del Municipal de Manlleu i, si, tenir el playoff a tir.


El nostre 11 titular




·Iván González substitueix el sancionat Barragán. Dani Barragán va veure la cinquena targeta groga davant la Rapitenca. Iván González haurà de sortir com a titular en un dels grans escenaris de Tercera. No és problema per ell, ja que ja va demostrar a Figueres i a casa davant l'Ascó que el Manlleu té un bon porter suplent.

·El gran dilema del lateral dret. Masoliver o Ot. Ot o Masoliver. Cada partit tenim el mateix dilema. Apostar per Masoliver és apostar per experiència, per lideratge. A Terrassa seria bon partit perquè jugués ell. Apostar per Ot, és apostar joventut, motivació i ganes de fer molt i molt bé les coses. La resposta, només la saben Jordi Dot, David Codina i l'escollit.

·Al mig i al davant, de gala. Jordi Dot alinearà un mig del camp ple de garanties, amb Putxi, Seuma i Gely de mitja punta. Al davant, Masó i sobretot Ginés buscaran la profunditat per bandes que demanàvem a la prèvia. I al davant, Manel Sala. Res a dir.

·Apercebuts per sanció. Compte amb Seuma, Masó, Iván Fernández i Gely tenen 4 targetes grogues. Si veuen la targeta a Terrassa, no jugarien la setmana que ve al Municipal davant del Masnou.

·El calvari dels peus. Marc Francolí pot tornar a entrar a la convocatòria després de perdre's els últims partits per una lesió al peu. Per altra banda, Uri Martínez no arriba a temps i és més que probable que no entri a la convocatòria, degut a la seva lesió al turmell. Està recuperat d'aquesta, però no està en plena forma per disputar minuts a Terrassa. 



Els últims precedents

2013-2014, Primera volta, J1
AEC Manlleu 1-2 Terrassa FC (Manel Sala / Gallar -2-)
El Manlleu debutava amb derrota al campionat de lliga d'enguany. El conjunt egarenc s'imposava a Manlleu amb un final de primer part letal. Tot i l'empenta, a la segona part el Manlleu nova poder remuntar, i el primer gol de la temporada de Manel Sala no va ser suficient.
Recupera AQUÍ la crònica.

2012-2013, Jornada 25, 24 de febrer del 2013
Terrassa FC 1-2 AEC Manlleu (Juancho / Masó, Manel Sala)
Espectacular i important victòria de l'AEC Manlleu la temporada passada a l'Olímpic de Terrassa. Una de les millors primeres parts del curs, acabaven amb un 0 a 2 a favor gràcies al gol de falta de Ramon Masó i al d'estratègia a la sortida d'un córner de Manel Sala.
A la segona part (i curiosament a la inversa del primer partit d'aquest any), el Manlleu va aguantar l'impuls del Terrassa i Juancho, al final del partit, retallava distàncies però no era suficient per evitar que el Manlleu s'emportés els 3 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada