dimarts, 28 de gener del 2014

1X1, J22: Cornellà - Manlleu

Cornellà 2-0 Manlleu

Imatge de l'equip titular a Cornellà / Viu el Manlleu

Ivan González: Accelerat. Partit complicat el que va viure el jove porter manlleuenc. En el primer temps va donar diverses mostres de seguretat. A la represa, però, quan el Cornellà trepitjava menys l’àrea, va fer una mala sortida que va costar un penal i la seva expulsió.

Francolí: Versàtil. Després de jugar d’extrem, interior o mitja punta, vam veure una nova versió de Marc Francolí. Aquest cop va jugar de carriler, on va fer una actuació sòlida. Una de les intervencions més perilloses en atac va ser una contra en la que no va encertar a centrar la pilota a Manel Sala, que entrava sol.

Juanjo: Segur. Juanjo ha tornat de la greu lesió a un nivell molt bo. Molt segur en defensa, té una gran característica com és no complicar-se la vida. Sempre intenta sortir jugant, però a la mínima que està apretat no es complica. Important per un central. Molta seguretat al tall i també al joc aeri.

Gely: Superlíder. Novament gran partit de Gely que es troba en un gran moment de forma. Liderant aquest cop l'eix de la defensa, ell era l'entrenador dins del camp. Manant als centrals i els carrilers, així com el mig i els de davant. Ell veia molt bé la disposició tàctica i va fer el que havia de fer: manar i defensar.

Fran Erencia: Expeditiu. L’alçada de Fran Erencia és un valor important per aquest Manlleu. A la primera meitat, quan el Cornellà portava perill amb pilotes centrades, Fran va ser una peça important. No es complica la vida a l’hora de treure la pilota.

Manu Moreno: Motor. El partit de diumenge va ser una bona demostració del gran recorregut que té aquest lateral. Tot el que no guanya per estatura s’ho emporta amb anticipació i agressivitat en la marca. De nou, bon partit estirant l’equip i defensant amb seguretat.

Seuma: Complementari. Tant Seuma com també Putxi tenien un paper complicat amb homes com Juvenal, Enric Vallès o Baruc. Però no es van amagar. Van començar el partit amb una mentalitat totalment defensiva però mica en mica entre ells dos van fer que el Manlleu anés guanyant terreny. Seuma, peça clau, va recuperar moltes pilotes tant amb els peus, com amb les mans quan va haver de fer de porter a falta de 10 minuts per acabar.

Putxi: Bregador.  Sempre es dura la tasca d’haver d’enfrontar disputes amb jugadors com Òscar Muñoz o intentar autrar les internades de Baruc. Tot i això, ell i Seuma van ser, amb els tres centrals, un pilar molt sòlid durant tot el partit. L’única fractura, en jugades aïllades del segon temps que van marcar la diferència.

Ivan Fernández: Desubicat. En moltes ocasions ni al mig ni a la punta d’atac, els minuts d’Ivan Fernández van ser de moviment constant, d’una banda a l’altra, intentant pressionar la sortida de pilota dels locals. Un treball que, tot i veure’s poc, va permetre al Manlleu sortir amb opcions a la segona part.

Sergio Ginés: Voluntariós. Va passar la gran part dels minuts aïllat en zona ofensiva, amb poques ajudes i amb la necessitat d’haver-se de generar ell mateix les seves jugades. Ho va provar amb un parell de xuts llunyans, però no va estar encertat.

Fortet: Fosc. Li va tocar disputar uns minuts de desgast, amb poc futbol i molt treball. Tot i això, va disposar de la gran arribada de l’equip en el primer temps, que el porter Íñigo va refusar.

Uri Martínez: Elèctric. Per fi va arribar el retorn d’Uri Martínez que ens va demostrar de nou la velocitat i voluntat que el caracteritzen. Va aportar profunditat en atac i fins i tot va poder dirigir algun contraatac que va acabar en res.

Manel Sala: Amenaça. Sempre que el millor davanter de Tercera Divisió juga, l’equip ho nota. Cada control, assistència o xut a porteria poden portar perill i les alternatives que porta en atac són molt grans. En va tenir una de clara amb 1-0 al marcador, però la defensa la va treure de sota els pals. Esperem que no es ressenti dels problemes físics i estigui bé pel proper partit.

Masoliver: Servicial. Quan l’equip el necessita, Masoliver sempre hi és. Aquest cop als minuts finals, quan l’equip va passar a la tradicional defensa de 4 homes. Va ocupar el lateral dret.