dimarts, 21 de gener del 2014

1X1, J21: Manlleu-Masnou

Manlleu 2-0 Masnou

Imatge de l'equip celebrant  un dels gols / Viu el Manlleu

Barragán: Sorprès. Tot i l’ensurt al primer temps amb el xut al pal d’Alabau, va viure un partit plàcid, fins al minut 90. Llavors, va ser la víctima de la polèmica actuació arbitral al veure dues targetes grogues en 12 segons que l’inclouen a la llista de baixes per anar a Cornellà.

Ot: Madur. El jove lateral va recuperar la seva millor versió davant el Masnou. Agafallós en defensa i voluntariós en atac, va ser el jugador més destacat de la línia defensiva.

Archi: Condemnat. Molt car li va sortir el partit al central manlleuenc. Al primer minut de joc va veure una targeta groga i, tot i fer un bon partit a l’eix de la defensa, una nova amonestació al tram final el va fer marxar abans d’hora. Baixa molt sensible pel partit a Cornellà.

Fran Erencia: Centrat. Bon retorn a la titularitat de Fran Erencia. Després dels errors en el partit del Palamós i la suplència a Terrassa, el defensa central va tornar a mostrar un nivell solvent. A més, ho va completar amb una diana de cap.

Ramon Masó: Retrobat. Després d'una sèrie de partits en els que no acabava de trobar la seva millor versió, Ramon Masó va tornar a demostrar perquè és un dels laterals més complerts de Tercera. Complidor en defensa, va aportar una sortida de pilota vàlida cap a l'atac. A més, la sort el va recompensar amb un gol.

Seuma: Motor. Gran desplegament físic de Seuma al mig del camp. Ja pràcticament consolidat en l’equip titular, el migcampista sempre garanteix sacrifici i agressivitat en el joc.

Gely: Tot terreny. El capità manlleuenc va demostrar els seus galons. En els primers minuts va dirigir el bon futbol de l'equip, però quan les coses es van complicar es va sacrificiar i va lluitar, com de costum, per mantenir els tres punts a casa. Bona actuació.

Francolí: Engrescat. L’extrem tenia ganes de tornar als terrenys de joc, i va quedar demostrat. Molt actiu en tots els minuts, va participar amb encert en l’elaboració i amb esforç en defensa. A més, va donar l’assistència en els dos gols de l’equip.

Muntada: Exigit. Les baixes de l’equip i els bons minuts disputats van portar a l’extrem a la seva primera titularitat a casa aquest any. Va complir amb les expectatives i fins i tot va tenir una ocasió per marcar el tercer gol.

Ginés: Reciclat. Va tenir molta més presència com a mitja punta que no pas com a extrem.  Tot i això, va ser un dels homes perillosos en atac.

Fortet: Observat. Amb la lesió de Manel Sala, va ser l’encarregat d’ocupar la punta d’atac. Es va mostrar lluitador i va gaudir d’una bona oportunitat que el porter Pociello va refusar. Li falta un punt de sort perquè li entrin les ocasions.

Ivan F.: Profund. Va desenvolupar un bon paper des del mig del camp quan a Muntada se li va acabar la gasolina.

Masoliver: Reforç. Va tornar a ocupar la plaça de lateral esquerra, complint, com sempre, quan l’equip el necessita.

Ivan G.: Aprofitat. En el bon sentit de la paraula, el jove porter podrà tornar a gaudir de minuts de qualitat a causa de l’expulsió de Barragán. Va disputar els últims minuts de partit.