Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 9 de gener del 2014

J.20, Anàlisi del rival: Terrassa FC, per Miki Romagosa (@mikidelaradio)




Aquest 2014 acabat d'encetar, ha de servir per veure al Terrassa novament entre els millors. La primera volta ha estat positiva amb 32 punts, però insuficient per estar entre els quatre primers. L'objectiu del seu entrenador, Miki Carrillo, és el partit a partit sense pensar més enllà de diumenge. El missatge és clar i l'afició connecta cada vegada més amb l'equip egarenc que una temporada més els pot fer somiar.

Imatge de la primera volta. Manel Sala ja li va marcar al Terrassa / Viu el Manlleu

Fort a l'estadi Olímpic de Terrassa

Els de Miki Carrillo tot i començar la temporada amb dos empats a casa davant Ascó i Pobla de Mafumet, acumulen números de playoff a casa amb només una derrota davant la Montañesa, per un gol a dos. Sumar punts a casa sempre es garantia per si hi ha cap ensopegada a domicili.



Els jugadors de la casa, a l'alçada

A la porteria (Ortega) i a la davantera el jove de la cantera Juancho, són els jugadors més regulars del conjunt egarenc. El porter del Terrassa ha tingut la difícil papereta de substituir a Miguel Ángel després de moltes temporades al club egarenc.

El Terrassa es va endur els tres punts el dia que Francolí debutava en Lliga en la seva segona etapa al Manlleu / Viu el Manlleu




Aspecte positiu: Les segones parts del Terrassa FC

L'equip egarenc mostra la seva millor versió als segons 45 minuts dels partits, no tant sols en joc sinó també en l'aspecte golejador. Les segones parts a l'Olímpic són millors que les primeres.


Aspecte negatiu: Les lesions

Un dels aspectes negatius del Terrassa FC es el tema de les lesions. Pràcticament tota la plantilla ha patit algun petit ensurt. Les lesions d'Iván Álvarez, Marc, Maldonado i Pedro García han estat les més importants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada