Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 17 de gener del 2014

Prèvia J.21: AEC Manlleu - CD Masnou


Un cop acabada la primera volta, el Manlleu tenia clar quin era el punt en el que necessitava millorar: els resultats a casa. Les 6 derrotes al Municipal van ser una llosa pesada que han impedit als homes de Jordi Dot estar més amunt en la taula. Diumenge, arriba la primera oportunitat per revertir aquesta dinàmica en el segon tram de temporada. El rival serà el CD Masnou,  dirigit per l’extècnic manlleuenc Miguel López, que es veurà les cares amb un Manlleu tocat. Tocat per la derrota de la setmana passada a Terrassa i tocat per la pèrdua del seu jugador clau: Manel Sala. Tot i això, no hi ha excuses. L’equip ha de respondre.

Radiografia de l’equip


Després de la mala versió mostrada diumenge passat a l’Olímpic de Terrassa, el Manlleu ha de fer un pas endavant per reafirmar que no volen donar res per perdut. L’equip sap que caldrà millorar l’efectivitat de cara a porteria, tot i que serà difícil amb la baixa de Manel Sala. El davanter manlleuenc va patir en l’anterior partit una ruptura d’1.5cm a l’isquiotibial i és ja baixa confirmada pels dos propers partits. Sala era, probablement, el punt fort i el punt dèbil del Manlleu. Punt fort perquè, en estat de gràcia, aportava moltes coses que cap altre davanter de la categoria pot aportar. Era la referència i acumulava gran part del bagatge ofensiu de l’equip. Aquesta gran dependència, però, provocava que, en cas que no hi fós, l’equip corrés el risc de patir en excés per generar ocasions de gol. Es va veure en el tram final de partit a Terrassa i caldrà estar atents a si l’equip millora en aquesta faceta. També serà baixa Manu Moreno per acumulació de targetes grogues i Putxi que va ser expulsat.

Per altra banda, Barragán tornarà a la convocatòria i a l’equip titular després de complir sanció la passada jornada. També és probable el retorn del que han de ser dues peces important per aquest equip. Marc Francolí i Uri Martínez s’han recuperat ja de les seves respectives lesions i poden tornar a la convocatòria de Jordi Dot per aportar noves alternatives en atac.

Amb tots aquests ingredients es presenta un partit clau, tan per la moral de l’equip com per la posició en la taula classificatòria del Manlleu. Veurem com evoluciona un partit que torna en el seu horari habitual al Municipal, a les 4 de la tarda.


El nostre 11 titular



  • Barragán torna a l’equip. Després de complir cicle de targetes grogues, Barragán torna per substituir un Ivan González que va rendir a bon nivell a Terrassa.
  • Masoliver i Ot. Davant la baixa de Manu Moreno, Masoliver pot haver de reciclar la seva posició i actuar al lateral esquerra. Ot entraria per ocupar la banda dreta.
  • Fran Erencia i Juanjo es disputen el lloc. Després de la titularitat sorprenent de Juanjo a Terrassa, no està clar qui acompanyarà a Archi en l’eix de la defensa. Ens decantem per Fran Erencia, que tornaria després de dos partits sense jugar.
  • El substitut de Manel Sala. Com hem dit abans, Uri Martínez podria entrar a ocupar la vacant del davanter estrella. Ell i Fortet es disputaran la plaça, tot i que el bon nivell d’Uri abans de la lesió ens fa pensar que serà ell la referència ofensiva.
  • L'estat de Francolí. L'extrem podria entrar en l'equip titular si arriba en bones condicions. En aquest cas, Ramon Masó podria endarrerir la seva posició i ocupar el lateral esquerra.
  

L'últim precedent


2013-2014, Primera volta, J2
CD Masnou 0-0 AEC Manlleu
El primer desplaçament de la temporada acabava amb empat sense gols, en un partit amb poques occasions en el que va mancar encert de cara a porteria. En podeu recuperar la crònica de l’enfrontament AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada