Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 3 de gener del 2014

Prèvia J.19: UE Rapitenca - AEC Manlleu



Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu






La radiografia de l'equip
El Manlleu arrenca el 2014 amb la intenció de seguir amb la mateixa línia com va acabar el passat any. Amb una bona ratxa i amb bones sensacions. Traient la última derrota davant del Palamós, els manlleuencs venien practicant un bon futbol i donant les sensacions que ha de donar aquest equip.

Al davant un rival, com tots, complicat i especialment un camp complicat, on el públic apreta molt i pocs equips aconsegueixen treure els 3 punts. El Manlleu haurà de saber gestionar bé el seu joc, tornar-se a trobar després de l'aturada de Nadal i aprofitar les seves armes.
L'objectiu és clar: els 3 punts. Però, a més a més, si el Manlleu no perd a La Devesa haurà estat tota una volta sense perdre un partit fora de casa. Un repte majúscul per un equip que vol fer coses majúscules.

Per afrontar aquest últim partit de la primera volta de la Tercera Divisió, Jordi Dot no podrà comptar amb Fran Erencia, expulsat en el darrer partit, Uri Martínez, lesionat al turmell farà ja quasi dos mesos i que última la seva última fase de la recuperació ni tampoc amb Marc Francolí, que encara arrossega molèsties al peu. Putxi és dubte per un procés gripal, però tot indica que demà saltarà a jugar a La Devesa.
L'altre dubte i preocupació que flora a flor de pell de molts manlleuencs és l'estat de l'esquena de Manel Sala, que va haver de ser substituït davant del Palamós. El jugador es va provar ahir dijous a l'entrenament i avui mateix ho tornarà a fer, i tot indica que jugarà d'inici.

El Manlleu ha de fer un partit molt complert per aconseguir treure quelcom positiu de Sant Carles de la Ràpita i acabar amb bon peu la primera volta per afrontar una complicada segona meitat de campionat.

El nostre 11 titular



· Torna Masoliver. Després de les molèsties musculars, Masoliver pot tornar a entrar a l'11 al lateral dret. Això sacrifica a Ot, que va tornar a demostrar que té un gran futur, però ha de saber tenir paciència. L'experiència de Masoliver el deixa un esglaó per sobre.

·Gely torna a l'eix de la defensa. La baixa per sanció obliga a Gely a tornar a l'eix central de la defensa, deixant així el mig del camp. Aquesta hauria de ser la opció lògica, però recordem que el Manlleu compta amb Juanjo, central recupera't ja totalment d'una llarga lesió i que també podria ser una opció més que vàlida.

·Iván Fernández de mitja punta. Amb el pas de Gely a la posició de central, Iván Fernández té tots els números d'ocupar la posició de mitjapunta, com ha succeït en altres partits.

·La referència dels atacants. Com no i com cada setmana, important per l'equip que Manel Sala estigui endollat, pitxitxi de la categoria i un home que ha marcat 4 gols en els últims 3 partits. També aprofitar el moment de Ramon Masó i Sergio Ginés que encara s'estan mostrant bastant irregulars.


La temporada anterior...
Rapitenca 1-1 Manlleu (Sergio Ginés) Jornada 14, 2 de desembre del 2012.

El Manlleu sumava un punt molt bo del fortí de La Devesa gràcies a un solitari gol de Sergio Ginés. Aquest punt, suposava que el Manlleu entrés a playoff, on s'hi estaria un bon grapat de jornades consecutives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada