Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 1 de febrer del 2014

Prèvia J.23: AEC Manlleu - FC Santboià



















Torna el futbol al Municipal de Manlleu. Després de patir la segona derrota consecutiva a domicili, l’equip buscarà seguir amb les bones sensacions a casa. El rival serà el Santboià, un bon conjunt que no ha acabat de trobar la seva millor versió aquesta temporada i del qual en podeu trobar aquí un informe detallat.


La radiografia de l’equip

Quan en tornen uns, se’n perden uns altres. L’elevat nombre de targetes que ha vist el Manlleu en aquesta temporada fa que hi hagin tres jugadors més, Sergio Ginés, Ivan Fernández i Marc Francolí, que compleixen cicle de targetes. Aquest partit suposarà els primers minuts que es perd Ginés en el que va de temporada. Als tres jugadors citats s’hi suma Ivan González, expulsat a Cornellà, que obligarà la presència del juvenil Boido a la banqueta.
Per altra banda, Masó, Archi i Barragán tornaran a l’equip i molt probablement a l’onze inicial de Jordi Dot. Un altra qüestió important serà l’estat dels davanters Manel Sala i Uri Martínez. Després de reaparèixer a Cornellà i deixant, en els dos casos, bones sensacions, els atacants podrien entrar a formar part de l’equip titular.
Els jugadors apercebuts de sanció pel pròxim partit són Òscar Gely i Ricard Seuma, actualment dos dels homes més en forma del Manlleu.


El nostre 11 titular


  • El lateral dret. La posició més complicada de preveure durant tota la temporada. Ot i Masoliver es disputen una plaça per ocupar aquesta posició.

  • Possible entrada de Muntada. Un altre dels recursos que pot utilitzar Jordi Dot és l’entrada del jugador manlleuenc, que podria entrar per Uri Martínez o Manel Sala si no estan, encara, en bona forma.

  • Gely torna al mig del camp. Després dels tres centrals que va alinear Dot a Cornellà, el capità tornarà probablement a ocupar la posició de migcampista.


Els precedents

1a volta: Santboià 1-2 Manlleu. 11 de setembre del 2013. Jornada 4

En la Diada de Catalunya, el Manlleu “feia via” a Sant Boi I s’emportava els primers tres punts de la temporada gràcies a un doblet de Manel Sala. Podeu recuperar la crònica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada