diumenge, 31 d’agost del 2014

'Congelats' - Crònica de l'AEC Manlleu 1 - 1 Cerdanyola CF

El Manlleu perd dos punts a l'últim minut de partit després que Cuadras transformés una falta totalment inexistent d'Archi a Quim Solano. Aquesta greu errada arbitral condemna a conformar-se a un Manlleu superior al Cerdanyola en tot el partit a exepció d'un quart d'hora equilibrat a la primera meitat.

Manel Sala encara no ha aconseguit trobar porteria / Viu el Manlleu

El Manlleu començava el partit fort, avisant del que volia fer i el volia que passés. Guanyar a casa era primordial per estrenar el caseller de punts. I amb un inici fort els manlleuencs trobaven el gol. Al minut 13 de partit, després d'una gran jugada col·lectiva, la pilota arribava als peus de Pol Coll que treia una bona centrada per Aumatell  que després de rematar en semierrada, feia una assistència sense voler per Fran Pérez, que més murri que ningú posava el peu i empenyia la pilota al fons de la xarxa.
Curiosament, a partir del gol el Manlleu reculava línies i veia com el Cerdanyola posava un altre marxa, però primer Quim Solano i després Romero feien dues rematades que no trobaven porteria per poc. Les rematades es produïen en els pocs minuts que els visitants intentaven tenir la iniciativa del joc. A partir de la mitja hora de joc i fins al descans, el Manlleu tornava a tenir el control de partit, però li faltava contundència per acabar les jugades.

El Manlleu celebra el gol de Fran Pérez / Viu el Manlleu
A la segona meitat el partit seguia amb la tònica de joc de gran part de la primera part. Un Manlleu  dominador però poc precís en atac, davant un Cerdanyola ben col·locat que només buscava el joc directe per Quim Solano, cada vegada més ben marcat per Archi i Ballús. El diluvi que queia sobre el Municipal durant els segons 45 minuts feien més poc vistós el joc, i el Manlleu podria haver matat al contraatac però li faltava empenta i decisió.
Un xut llunyà de Silver era la única ocasió per un Cerdanyola que es defensava bé però que podria haver vist com el marcador se li girava encara més en contra si Manel Sala o Martí Soler haguéssin estat encertats en la decisió final.
Al minut 90 arribaria el gerro d'aigua freda. Pilota llarga cap a Quim Solano, que notant un lleuger contacte amb Archi anava a terra. El senyor Israel Simon del Pino, decidia xiular una falta totalment inexistent a la mitja lluna de l'àrea al minut 90. Decisió molt protestada que acabava amb el llençament de falta de Cuadras que entrava al fons de la xarxa.
Alegria pels jugadors del Cerdanyola i enfadament pels manlleuencs.
El partita acabaria amb un molt mal regust de boca pel conjunt de Diego Morata
Tot i això, l'actitud i intensitat del Manlleu va ser molt bona i més que decepcionats, van marxar enfadats per la fatídica jugada. Aquest és el camí i estem segurs que en breu arribaran les alegries. Propera parada: Santfeliuenc.

Edu Soler aguanta la pilota davant la pressió d'Archi / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán, Edu Rabell, Archi (C), Ballús, Payán, Seuma, Maik (Fortet, 90'), Fran Pérez (Martí Soler, 57'), Pol Coll, Aumatell (Jandro, 70') i Manel Sala.

CF Cerdanyola: Coca (C), Fran Fuentes, Melo, Francis, Barriendos, Cuadras, Romero, Turu (Zaragoza, 61'), Quim Solano, Edu Soler (Egaña, 77') i Silver.

Gols: 1-0, Fran Pérez (13'); 1-1, Cuadras (91')

Àrbitre: Israel Simon del Pino. Malament. Ha amonestat amb targeta groga el local Archi (69'). Ha amonestat amb targeta groga els visitants Barriendos (37'), Cuadras (44'), Melo (66') i Silver (74').