Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 2 d’agost del 2014

COPA CATALUNYA: Prèvia AEC Manlleu - UE Olot

Arriba el primer test de pretemporada al Municipal i, a la vegada, el primer partit oficial. Serà l’enfrontament de primera ronda de la Copa Catalunya davant la Unió Esportiva Olot, club que milita a 2a divisió B, i que visitarà Manlleu per reeditar el que es coneix com a derbi de Bracons. L’últim Manlleu-Olot que es va disputar va acabar amb victòria osonenca per 1-0.

Després de la bona imatge mostrada davant el Sabadell, l’equip de Diego Morata afronta de nou una dura prova de nivell contra un equip de categoria superior en el que, a priori, els jugadors hauran de realitzar un gran desgast defensiu i aprofitar les concessions del rival per poder aconseguir alguna cosa. Una nova oportunitat per consolidar la solidesa mostrada la setmana passada i mostrar detalls de qualitat en fase ofensiva.

Archi debutarà com a primer capità de l'AEC Manlleu / Viu el Manlleu

Pel que fa a l’Olot, el conjunt d’Arnau Sala arriba en bona forma en aquesta pretemporada amb dues victòries en dos partits. La primera per 0-5 davant L’Escala i la segona per 1-0 davant el mateix Sabadell. Moltes cares noves, un total d’11, en la plantilla garrotxina, que apunta a ser un dels equips a tenir en compte de la Segona Divisió B. Vells coneguts per l’AEC Manlleu com Enric Gallego, ex del Cornellà, o Argi, del Figueres, se sumen a fitxatges més mediàtics com els d’Hèctor Simon o Oscar Sielva. A totes les cares noves cal afegir-hi grans noms que ja hi havia la temporada passada, com Carlos Martínez, màxim golejador de Tercera fa dues temporades, o Coro.

Pel que fa als jugadors manlleuencs, en aquesta segona setmana arriben les primeres baixes produïdes per la pretemporada. El porter Dani Barragán, el davanter Oscar Uroz i l’extrem Martí Soler són baixes confirmades. Morata tampoc podrà comptar amb els jugadors a prova d’aquesta pretemporada, Francis i Ballús.

El partit començarà a les 19h al Municipal amb entrada de 12€ pel públic general, 5€ pels socis i 5€ pels pares del futbol base.

Jandro, una de les noves incorporacions, podria debutar com a titular a Manlleu / Viu el Manlleu

Jugadors disponibles

Porters: Ivan Gónzalez, Cristian Carbó (juvenil)

Defenses: Archi, Pol Planas, Raul Garcia, Payán, Ot, Edu Rabell, Muntada.

Migcampistes: Maik Molist, Jandro, Seuma, Aumatell, Pol Coll, Fran Pérez.

Davanters: Manel Sala, Fortet.

Baixes per lesió: Oscar Uroz, Barragán, Martí Soler.

Baixes per normativa: Ballús, Francis. A l’estar en període de prova i no tenir fitxa federativa, no poden jugar el partit.

SEGUEIX el partit en directe al twitter @ViuelManlleu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada