Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 16 d’agost del 2014

PRETEMPORADA - Doble partit, bones sensacions

El Manlleu empata amb la Selecció Catalana Amateur i perd amb l'Espanyol 'B' en un doble duel al Municipal d'Esports. L'equip deixa bones sensacions i encara amb optimisme el debut a la Tercera Divisió el proper cap de setmana al camp de l'Ascó.

El Manlleu guanyava el trofeu Vila de Manlleu als penals / Viu el Manlleu

Divendres el Manlleu tenia el primer d'un doble partit de pretemporada. La Selecció Catalana Amateur, que a mitjans de setembre viatjarà a Moldàvia per disputar una nova fase de la Copa de les Regions UEFA. Es tracta d'un grup de jugadors triats d'entre els 20 equips de la Tercera Divisió, per tant, del millor de la categoria. D'aquest conjunt, destacava Putxi que tornava al Municipal després de fitxar aquest estiu per l'Europa.
El partit va ser molt intens durant pràcticament els 90 minuts. El primer en avançar-se al marcador era la Selecció Catalana. Guzmán engaltava un gran xut des del vèrtex de l'àrea, que tocava el pal i entrava a la porteria sense que Barragán hi pogués fer res. El Manlleu  no va perdre la cara en pràcticament cap moment del partit i al minut 30 arribava l'empat definitiu. Penal més que dubtós a la sortida d'un còrner que s'encarregava de transformar Manel Sala, pitxitxi de la pretemporada pel Manlleu.
A la segona meitat un dels grans protagonistes del partit era Barragán, aturant clares ocasions dels catalans. Els manlleuencs van acabar el partit molt desgastats sobretot perquè van jugar més de mitja hora amb un jugador menys, ja que Ot va ser expulsat per una doble amonestació.
Al final, el Trofeu Vila de Manlleu es quedaria a casa, ja que el Manlleu va superar a la Selecció Catalana als penals.

Moment en que Manel Sala feia l'únic gol manlleuenc del partit / Viu el Manlleu

El partit davant l'Espanyol 'B' era força similar que el del dia anterior. Tot i això el primer en avançar-se era el Manlleu. Passada llarga de Barragán que es transformava en una magnífica assistència per Manel Sala que amb un toc suau superava el porter visitant. Això era tot just al minut 11 de partit.
L'Espanyol dominava el partit però no causava perill. La més perillosa pels visitants era una rematada de Laure que tocava el pal. El partit arribava al descans i a la segona, un grapat de canvis a tots dos equips, sobretot al conjunt barceloní, acabarien sent decisius. La entrada de Pol Llonch, Ivan Sales i Pirulo donaven més qualitat a l'Espanyol 'B'  i aconseguien donar la volta al partit. Primer empatava Pol Llonch, rematant facilment a porteria un sessió curta de Jandro cap a Barragán. A falta de només sis minuts del final del partit, Pirulo rematava al fons de la xarxa una centrada.
El Manlleu només tenia una ocasió en tota la segona part, una rematada entre Raul Garcia i Pol Planas que sortia fora per poc.

Imatge del partit davant l'Espanyol 'B' / Viu el Manlleu

Ara arriba l'hora de la veritat. El proper partit del Manlleu serà el proper dissabte dia 23 d'agost, al camp del FC Ascó, a les 18h. És el partit corresponent a la jornada 1 de la Tercera Divisió.