Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 10 d’agost del 2014

PRETEMPORADA - 'Agafant el to'

El Manlleu ha aconseguit dues victòries en dos dies i segueix posant-se en forma. Dissabte, victòria per 1 a 2 al camp de l'Igualada, de la Primera Catalana i diumenge victòria contundent per 0 gols a 8 davant el Taradell, de la Segona Catalana.

Pinya del Manlleu en el gol de Muntada a Taradell / Viu el Manlleu

Els partits de pretemporada serveixen per aconseguir agafar la forma i ritme adequat per començar la nova temporada oficial. El Manlleu ho està aconseguint mica en mica i ja es veu un equip amb ritme i amb les idees més clares.
A Igualada, l'equip afrontava un partit davant una forta calor, en un camp complicat de jugar-hi i davant un rival de Primera Catalana. Els locals s'avançaven ben d'hora, al minut 3, amb un gol de falta directa de Jonathan. Després el Manlleu gaudia de diverses ocasions sobretot a peus de Jordi Aumatell però es trobava amb el porter local Felipe molt encertat. 
A la segona meitat les coses canviarien. El Manlleu, sobretot a partir del minut 70, es refeia i Maik Molist, amb el cap, aconseguia fer pujar al marcador el gol de l'empat després d'una centrada de Pol Coll. Poc després, al minut 80, Fran Pérez introduïa la pilota al fons de la xarxa rival resolent més murri que ningú un embolic dins de l'àrea.

Cos tècnic del Manlleu, amb Diego Morata al capdevant, a Igualada / Viu el Manlleu
A Taradell el Manlleu es trobava amb un rival menys rodat. Sense gaires dificultats els manlleuencs superaven per 0 gols a 8 els taradellencs. Muntada obriria el marcador ben d'hora, al minut 6 de partit. Manel Sala, amb un doblet, col·locaria el 0 a 3 amb el qual el partit arribaria al descans. El segon de Manel Sala, marca de la casa: xilena espectacular des de la frontal de l'àrea, que es colava a la porteria rival.
A la segona meitat li costaria arrencar el Manlleu. Fins al minut 25 els homes de Diego Morata no aconseguirien augmentar les diferències. El primer en aconseguir-ho seria Pol Coll. A partir d'aquest gols i en els últims 20 minuts de partit, caurien quatre gols més a favor del Manlleu. Fortet (70'), Aumatell (77', 80') i un altre cop Fortet (85') tancarien el marcador posant el 0 a 8 final.

Imatge del partit a Taradell / Viu el Manlleu

Han estat dos partits de canvis, de moltes rotacions i proves. Seguint sempre amb el mateix esquema tàctic el Manlleu ha tingut la pilota en els dos partits i ha sapigut portar la iniciativa del partit. 
Poc a poc arriba l'inici de temporada. De fet, ja queden menys de 15 dies i dos amistosos per endevant. 
El proper partit serà el proper divendres 15 d'agost, a les 19h. El rival, la Selecció Catalana UEFA Amateur. El partit es disputarà al Municipal d'Esports de Manlleu en motiu del Trofeu Vila de Manlleu.
L'endemà, darrer partit amistós de la pretemporada. Tornarà a ser al Municipal d'Esports de Manlleu i el rival serà el RCD Espanyol 'B', també a les 19h.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada