Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 14 d’agost del 2014

PRETEMPORADA- 'Amistosos molt seriosos abans de l'hora de la veritat'

La Selecció Catalana UEFA Amateur i l'Espanyol 'B' són els dos últims rivals de pretemporada del Manlleu. Dos rivals amb molta qualitat posaran a prova un Manlleu que busca arribar al primer partit de Lliga amb tota la moral per endur-se la victòria.

Maik Molist en un acció a Taradell / Viu el Manlleu
Divendres a les 19h, és el torn del Trofeu Vila de Manlleu. L'equip de Diego Morata tornarà a jugar al Municipal d'Esports de Manlleu davant l'afició. El rival, la Selecció Catalana Amateur que es prepara per disputar el proper mes de setembre una nova fase de la Copa de les Regions de la UEFA. 
Tot i que no es tracta de cap club en concret, es tracta d'un conjunt format per uns quants dels millors jugadors de la Tercera Divsió. Aquí podeu veure la llista de convocats de la selecció.
Partit de proves. Hi hauran jugadors que jugaran gran part del partit i altres que no, els quals jugaran més minuts en el partit de l'endemà davant l'Espanyol 'B'. Segurament es veurà un partit més intens que no pas els que es van poder veure el passat cap de setmana, amb un Manlleu que està a punt de trobar-se i saber a què i com vol jugar. 

Previ al partit, es presentarà oficialment el nou AEC Manlleu 2014-2015, jugador per jugador i tot el cos tècnic.

Pol Planas i Fran Pérez en un entrenament / Viu el Manlleu
Dissabte serà el torn per l'últim partit de la pretemporada. El partit serà també al Municipal d'Esports de Manlleu i el rival serà el RCD Espanyol 'B', de la Segona Divisió 'B'. 
Novament rival important i de categoria per veure un altre bon partit. De ben segur que el conjunt barceloní exigirà molt, ja que està cridat a ser un dels equips més perillosos a la seva categoria. Per altra banda, el Manlleu també sap que és l'última prova abans de començar la lliga i servirà perquè Diego Morata acabi d'ajustar alguns automatismes de partit. 
El partit també es disputarà a les 19h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada