Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 2 d’agost del 2014

"Bon Manlleu, mal resultat" - Crònica de l'AEC Manlleu 2 - 3 UE Olot

El Manlleu referma les bones sensacions però cau derrotat per 2-3 davant l’Olot. En un partit ple d’alternatives, els de Diego Morata han plantat cara a un Olot molt sòlid que ha exigit al Manlleu. Aumatell ha avançat l’equip en el primer minut de matx, però Coro i Uri Santos han remuntat. Manel Sala ha tornat a igualar des del punt de penal i, en el tram final, un desafortunat gol de córner olímpic ho donat la classificació als de La Garrotxa.

Archi i Maik Molist lamentant el gol d'Uri Santos / Viu el Manlleu


Poc més d’un minut ha tardat el Manlleu en demostrar que l’equip arriba amb les piles carregades. La pilota ha arribat a la banda esquerra als peus de Pol Coll, que ha traçat una centrada precisa als peus d’un Aumatell viu, molt còmode movent-se entre línies, que ha aparegut per rematar la pilota a dins amb la cama esquerra. Demolidor inici d’un Manlleu que, lluny d’intimidar el seu rival, ha vist com l’Olot feia un pas endavant i es feia amb el domini de la pilota. Els homes d’Arnau Sala han demostrat una gran maduresa i moltes variants ofensives. Un dels més actius del primer temps ha estat Coro. L’extrem esquerra ha portat de corcoll la defensa manlleuenca. Ha estat ell mateix qui, després d’una centrada de Musa, ha trepitjat la pilota, s’ha girat, s’ha desfet dels seus marcadors i ha enviat un xut ajustat al pal d’Ivan González per igualar. L’Olot ha seguit controlant el partit davant un Manlleu lluitador, que buscava les seves opcions a la contra. Una de les armes ofensives dels de Diego Morata ha estat Fran Pérez, molt desequilibrant per banda i amb gran facilitat per associar-se amb Manel Sala i Aumatell. Les seves combinacions han fet gaudir el públic del Municipal. Abans del descans, Carlos Martínez ha disposat d’una bona ocasió per posar l’Olot per davant, però ha perdonat.

Aumatell, protagonista en els dos gols / Viu el Manlleu


El segon temps ha començat travat, amb més faltes del compte que han alentit el ritme del partit. A mesura que avançaven els minuts, els garrotxins han viscut els seu millor moment a nivell de joc. Ha estat en aquesta fase del partit quan Coro s’ha inventat una gran acció, retallant des de la banda esquerra cap a l’interior, i filtrant una excel·lent passada per un Uri Santos que no ha perdonat. Tot i la bona imatge del Manlleu, l’Olot estava sent superior. Però el Manlleu no ha deixat de creure. La fe de l’equip l’ha encarnat Aumatell que, just després d’haver rebut el gol, ha pressionat una pilota dividida entre defensa i porter visitant que ha acabat amb un greu malentès. Wilfried ha tombat Aumatell quan anava a buscar la pilota i l’àrbitre no ha dubtat en assenyalar penal. Amb molta calma, Manel Sala ha tornat a empatar l’enfrontament

Fran Pérez ha deixat molt bones sensacions al Municipal / Viu el Manlleu

Amb el marcador de nou igualat, el partit s’ha equilibrat. El Manlleu ha tingut ocasions per marcar el tercer, la més clara a les botes de Martí Soler, que no ha encertat en la rematada. L’olotí Coro també ha tingut una opció molt clara després d’una jugada assajada en la que ha xutat massa creuat. Finalment, un cop de sort ha definit el partit. David López ha servit un córner que, amb la falta d’entesa entre Fortet i el porter Iván, s’ha convertit en gol olímpic i la sentència cruel a un Manlleu més que digne.

Amb aquest resultat el Manlleu queda eliminat de la Copa Catalunya i l’Olot accedeix a la segona ronda, on es veurà les cares amb el Vilassar de Mar.


Fitxa tècnica

Manlleu: Ivan G., Edu Rabell (Ot 84’), Archi, Pol Planas (Raul Garcia 84’), Payán, Jandro (Maik Molist 47’), Seuma, Pol Coll (Martí Soler 59’), Fran Pérez, Aumatell (Muntada 77’) i Manel Sala (Fortet 77’). 

Olot: Wilfried, Márquez (Argi 59’), Mousa (Canelada 68’), Germán, Canal, Maestre, Carlos Martínez (Eric 84’), Sielva, Uri Santos, Ferrón (David López 59’) i Coro.

Gols: 1-0 Aumatell 1’, 1-1 Coro 18’, 1-2 Uri Santos 65’, 2-2 Manel Sala 67’, 2-3 David López 81’.

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique. Ha amonestat als locals Jandro, Pol Coll i Archi. També als visitants Maestre i Wilfried.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada