Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 19 d’agost del 2014

TARGETA DE PRESENTACIÓ (7)

Durant els propers dies anirem penjant uns tests realizats a les noves incorporacions del primer equip de l'AEC Manlleu. Volem apropar-vos les noves cares de l'equip, un total d'onze, perquè els pugueu conèixer millor.
El primer en passar per l'entrevista va ser Pol Coll. Recupereu-la aquí.
El segon entrevistat va ser Jordi Aumatell. Recupereu-la aquí.
El tercer entrevistat va ser Martí Soler. Recupereu-la aquí.
El quart entrevistat va ser David Payán. Recupereu-la aquí.
El cinquè entrevistat va ser Fran Pérez. Recupereu-la aquí.
El sisè entrevistat va ser Jandro. Recupereu-la aquí.
Avui us portem una nova entrega. El jugador és...




Nom: Raul Garcia.

Natural de: Taradell.

Procedència: UD Taradell.

Posició: Principalment sóc central, però també puc jugar al mig del camp.

Definició: Sóc un central amb bona sortida de pilota, bon desplaçament i també força altura.

Sobrenom: No en tinc cap.

Trajectòria futbolística: De petit vaig començar al Taradell. Després vaig passar pel Vic-Riuprimer i el Manlleu fins a l’últim any de juvenil, quan vaig tornar al Taradell per jugar al primer equip. Allà he fet tres anys d’amateur fins a aquesta temporada, que he tornat aquí a Manlleu.

El millor partit que recordis: De cadet a Divisió d’Honor, aquí amb el Manlleu, en el que vam jugar contra un Barça amb jugadors com Rafinha o Deulofeu. Ara els veus a Primera Divisió i sempre és maco de recordar aquests dies.

El millor gol que hagis fet: L’any passat a la pretemporada contra l’Espanyol B. Vaig marcar un gol de falta bastant maco que ens va posar per davant al marcador, tot i que vam acabar perdent.

El millor moment que has viscut en la teva carrera: A les dues últimes temporades a Taradell he gaudit molt. Tot i ser dels joves, vaig agafar importància dins l’equip i això sempre et fa sentir bé.

I el pitjor moment: Normalment són les lesions, però no n’he tingut cap d’important per sort. Un dels moments que em va fer molta ràbia va ser l’any passat, en el derbi contra el Tona. A l’últim minut vaig fer el gol de la victòria i me’l van anular per una falta que no era.

El jugador amb més qualitat el qual hagis compartit vestidor: Cesc Pla. Tot i ser l’últim any que va jugar, es veia la qualitat que tenia.

Amb quin jugador guardes més bon record com a caràcter: Joan Morcillo, el capità del Taradell. Tot i ser dels veterans de l’equip, em sorprenia molt veure les ganes que hi posava i com contagiava a tots els altres.

La teva millor temporada futbolística: La última a Taradell potser.

Equip de futbol preferit: El Barça.

Un ídol: Ídol en concret no, però com a tothom m’agrada molt en Messi.

Un equip de Tercera amb el qual et faci especial il·lusió jugar-hi: Al no haver jugat a Tercera encara no conec massa els equips, però si n’hagués de dir un potser diria l’Europa, que amb el Taradell hi havia jugat dues vegades en pretemporada.

Grans aspirants al playoff d'ascens: Suposo que l’Europa estarà a dalt, el Prat que acaba de baixar també serà un equip fort i l’Ascó també té bon equip i un pressupost més alt que la majoria.

Com ha estat la presa de contacte amb l'equip: Als nous ens han rebut molt bé. Hi ha un gran ambient i les ganes que hi posa tan el cos tècnic com tots els jugadors et fan venir ganes de treballar.

Objectius del Manlleu per aquesta temporada: El principal és salvar-nos tan aviat com sigui possible i si podem ficar-nos a dalt, millor que millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada