Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 22 d’agost del 2014

PRÈVIA J.1: FC Ascó - AEC Manlleu




S’acaba el rodatge i comença la cursa de fons. A Ascó es donarà el tret de sortida per la temporada de l’AEC Manlleu, un conjunt amb il·lusions totalment renovades i molts canvis en la plantilla que han donat bones sensacions durant la pretemporada. A davant, un dels equips més temibles de Tercera. L’Ascó manté la filosofia que el va portar a les portes del play-off la temporada passada i hi ha afegit reforços de qualitat.


Primera gran prova del nou Manlleu de Diego Morata

· L’equip s’ha vist les cares amb rivals d’entitat durant la pretemporada (Selecció Catalana, Espanyol B o Olot) i ha mostrat una versió força sòlida.

· És hora de treure els fruits dels treballs de la pretemporada. Tant tactics com físics.

· Grup jove i amb il·lusió que difícilment baixarà els braços i vol començar espantant.

· Una victòria al començar la lliga donaria al Manlleu una empenta important pel primer tram de competició.


Ascó, la continuitat d’una idea amb el play-off com a objectiu

· Després de la patacada de no entrar en playoff la temporada passada, l'equip de l'Ebre no contempla cap altra possibilitat que la de quedar classificat entre els quatre primers.

· Mantenen gran part del bloc de la temporada passada, complementant l'equip amb jugadors de superior categoria.

· Parteixen com a un dels grans favorits de la categoria i ho han de demostrar. En són conscients i tenen equip per aconseguir-ho.

· Arriben després de fer una bona pretemporada, derrotant a equips com Reus o LLeida Esportiu a la Copa Catalunya. Han cedit només un empat al camp de l'Europa.


El partit

· La temporada passada, l'Ascó va superar el Manlleu  per 2 gols a 0.

· El partit NO es disputarà al Camp Municipal d'Ascó, ja que està en obres. Es disputarà en un camp annex, de dimensions reduïdes i d'herba artificial.

· És el desplaçament més llunyà que té el Manlleu aquesta temporada: 222 km.

Imatge del partit de la temporada passada / Viu el Manlleu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada