Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 1 de setembre del 2014

1X1, J2: Manlleu 1-1 Cerdanyola


L'equip celebrant la diana de Fran Pérez / Viu el Manlleu


Barragán: Tranquil. El porter manlleuenc no va tenir feina destacada durant el partit. No es va veure forçat a fer cap aturada providencial i en el gol poca cosa hi va poder fer.

Edu Rabell: Exigit. Durant el primer temps Silver va ser un dels homes més incisius pels visitants i a Edu li va tocar treballar de valent. Tot i això, partit correcte del lateral.

Archi: Consistent. Com sempre, gran seguretat defensiva la que transmet Archi. Va fer un bon marcatge a Solano i va liderar la línia durant tot el partit, tot i que a nivell general defensiu potser calia anar més en compte amb les faltes laterals.

Ballús: Serè. Debutava en partit oficial amb el Manlleu i ho va fer de manera notable. Agressiu en el marcatge i correcte en la sortida de pilota, Albert Ballús va realitzar un bon debut.

Payán: Profund. El lateral va demostrar la gran facilitat que té per sumar-se a l’atac i la perillositat de les centrades amb la seva cama esquerra. Actiu important del Manlleu per aquesta campanya.

Seuma: Incansable. Amunt i avall, avall i amunt. Seuma és un autèntic pulmó al mig del camp i a això li suma una millora a l’hora de crear joc. S’està convertint en un jugador important dins els esquemes de Diego Morata.

Maik Molist: Multitasca. Sempre amb la pausa necessària abans de fer qualsevol passada, Maik va realitzar un molt bon partit. Va aportar dinamisme a la creació de joc i també sacrifici en defensa.  A més, li va tocar jugar de pivot i de mitja punta, mostrant un bon rendiment en les dues posicions.

Fran Pérez: Elèctric. Ràpid i escorredís, Fran Pérez va començar activat el partit i va convertir-se en el primer golejador de l’equip. Amb bona capacitat per associar-se amb els companys, serà un jugador important pel Manlleu. Va ser substituït quan se li va acabar la gasolina.

Pol Coll: Desequilibrant. L’extrem torellonenc va disputar un dels millors partits amb la samarreta del Manlleu. Bona capacitat de dribling, intensitat i calma per escollir la millor opció, va ser un dels jugadors amb més perill de l’equip. Una acció seva va originar el gol manlleuenc i va tenir la seva ocasió just abans del descans, però va rematar massa tou.

Aumatell: Intermitent. En ocasions desaparegut, no va ser el millor dia de Jordi Aumatell. Tot i això, va aparèixer en accions determinades com la del gol per fer un xut que es convertiria en passada clau.

Manel Sala: Mòbil. Manel Sala és la referència de l’equip i així ho va demostrar. Baixant en la creació de joc, molt mòbil per tota la zona d’atac, quan té la pilota sempre es respira perill a l’ambient. Va començar la jugada del gol amb una combinació amb Pol Coll i va estar actiu, tot i que poc encertat de cara a gol.

Martí Soler: Revulsiu. Va entrar per donar aire a la banda, tan en defensa com en atac, i va tenir una de les ocasions més clares per sentenciar, però Coca li va aturar.

Jandro: Refresc. Jandro arribava tocat al partit després de l’entrenament del divendres, però va jugar a un bon nivell d’intensitat. Va substituir Aumatell per intentar assegurar més la possessió i fins i tot va tenir una aproximació a l’àrea per marcar, que va acabar en res.

Fortet: Testimonial. Va jugar el temps afegit per intentar marcar el gol de la victòria, però va tenir poca participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada