Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 3 de març del 2014

"Bona actitud, insuficient resultat"
Crònica del AEC Manlleu 0-0 Cerdanyola FC

El Manlleu va veure frenada l’empenta que va aconseguir fa una setmana al Nou Sardenya amb un empat sense gols davant el Cerdanyola que el manté lluny del playoff, concretament a 8 punts. L’equip va mostrar intensitat durant els 90 minuts i fins i tot va fregar el gol, però la falta d’encert i la rigorosa actuació de l’àrbitre, amb una expulsió més que discutible de Putxi al minut 47, van acabar condemnant al Manlleu.

Manel Sala ho va intentar, però no va tenir sort de cara a porteria / Viu el Manlleu

El partit
1a part

El Cerdanyola va deixar clar des del primer moment quin partit venia a jugar. Tancats al darrere, veient-les venir i a esperar les accions d’un Manlleu que va portar el pes del partit. Va ser Manel Sala qui, en els primers compassos d’enfrontament, va generar més perill amb molta mobilitat a dalt. Tot i això els vallesans van realitzar un treball molt correcte a nivell defensiu i van ser els primers en tenir una bona ocasió per marcar. Després d’una rematada a la sortida d’un córner, només una aturada de reflexes de Barragán, molt destacat en el primer temps, va poder evitar que els visitants s’avancessin. El primer avís manlleuenc va arribar amb un xut llunyà de Gely que Coca va poder blocar. Mentre el Manlleu ho seguia intentant amb més esforç que encert, va tornar a ser el Cerdanyola qui, en una contra, va disposar d’una gran ocasió. Oriol Molins es plantava sol davant Barragán i, quan semblava tenir-ho tot de cara per obrir la llauna, una genial aturada del porter manlleuenc va mantenir l’empat al marcador.

Marc Francolí pressionant a un jugador rival / Viu el Manlleu

2a part

A la represa el Manlleu va intentar fer un pas endavant, però les seves intencions es van veure frenades ben aviat. Putxi, que ja havia vist una targeta dubtosa al minut 4 de partit, va veure com l’àrbitre li assenyalava falta en una disputa aèrea amb Solano i no dubtava en mostrar-li la segona amonestació. El Manlleu es quedava amb 10 homes amb tota la segona part per endavant. Lluny de tirar-se enrere, però, l’equip va demostrar capacitat d’enfrontar-se a les adversitats i va seguir dominant el joc davant un Cerdanyola contemplatiu. Ot, a un gran nivell durant tot l’enfrontament, va posar a prova Coca amb un xut des del vèrtex de l’àrea. El Manlleu no es va arronsar i Manel Sala ho va provar amb dos xuts de falta que van marxar desviats i, més tard, amb una bona combinació amb Francolí que va acabar fora. En el tram final van arribar les ocasions més clares: dos llançaments de córner que van trobar el cap de Fran Erencia. Les rematades del central, però, van marxar desviades per ben poc en els dos casos.

El marcador no es va moure al finalitzar els 90 minuts i l’empat deixa el Manlleu en una situació incòmode, en la que li cal anar partit a partit i esperar que els equips de la zona alta segueixin perdent punts per seguir somiant amb un playoff que, a hores d’ara, sembla gairebé un miracle.

Fitxa tècnica

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Fran, Masó, Putxi, Gely, Ivan F. (Uri 82’), Francolí, Ginés i Manel Sala.

Cerdanyola: Coca, Osuna, Uri Serra, Marc Garcia, David Lopez, Edu Soler, Creus (Ramón 73’), Montilla (Peke 79’), Solano (Alan 63’), Molins i Puchi.

Gols: -

Àrbitre: Castaño Coso. Malament. Va amonestar als locals Putxi (dues grogues, 4' i 47'), Archi, Ginés i Fran Erencia. També als visitants Creus, Solano i Alan.

L'MMVP del Manlleu - Cerdanyola

Els dos integrants de Viu el Manlleu, donem punts a:

3 punts a... Barragán: Immens. Sense cap mena de dubte ha tornat la millor versió de Dani Barragán. En una primera part ensopida, dues grans intervencions seves van mantenir el Manlleu en el partit. Espectacular l’aturada davant Oriol Molins on va demostrar la capacitat d’intimidació que imposa a qualsevol atacant.

2 punts a... Ot: Incansable. Actuació molt complerta del jove lateral manlleuenc, que va demostrar la seva millor versió quan el partit estava més complicat. Amb un home menys, va ser l’amo de la banda dreta, donant amplitud i arribada ofensiva a l’equip.

1 punt a.... Archi: Consistent. Nova demostració d’Archi de com ha de jugar un central. Intens en la pressió i l’anticipació, a la seva segura versió defensiva s’hi suma el seu bon desplaçament en llarg a l’hora de treure la pilota. Peça clau pel Manlleu.

Les declaracions de Jordi Dot

“En la primera part vam cometre alguns errors al intentar jugar molt la pilota, però havíem d’arriscar i dominar. A la segona vam millorar”.

“No sé com agafar-me lo dels àrbitres. Enlloc estan contents amb la seva actuació. El seu criteri és molt difícil d’entendre”.

“Per alguna cosa els àrbitres són molt primmirats, però s’haurien de concentrar més en el joc que en el que passa a fora”.

“Arrosseguem el problema mental que sabem que a casa ens costa, i si a sobre t’expulsen un jugador d’aquesta manera, doncs encara costa més".

“El punt no ens ajuda a seguir mirant amunt, però s’ha de continuar endavant i no abandonar-nos”.