Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 7 de març del 2014

Prèvia J.28: AEC Manlleu - CF Montanyesa



Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu










El Manlleu jugarà aquest diumenge davant la Montanyesa el segon partit consecutiu al Municipal de Manlleu. Després de l'empat davant el Cerdanyola el passat cap de setmana, el conjunt de Jordi Dot vol tornar al camí de la victòria davant els de Nou Barris i de retruc tornar a mirar tímidament cap amunt i donar una alegria a l'afició.

La radiografia de l'equip

Dèiem que els dos partits consecutius que ens venien a casa eren molt importants per veure quines eren les aspiracions de l'equip. Davant el Cerdanyola, empat a 0 en un partit condicionat per l'expulsió de Putxi just començat el segon temps, on vam veure un Manlleu que no va baixar mai els braços.
El segon partit és davant la Montanyesa. Partit molt important a falta de només 11 partits per disputar-se. Partit complicat, que es preveu molt físic i amb pocs gols pel gran treball defensiu dels dos equips.
Baixes molt sensibles pel Manlleu. Archi i Putxi es perdran el partit per sanció. El primer per acumulació de targetes i el segon per una injusta targeta vermella el passat cap de setmana. Dues de les peces més importants del Manlleu hauran de veure el partit des de la grada.
Tot i això, recursos per cobrir aquestes baixes. Podem veure diferents variants, amb Juanjo o Gely jugant de centrals, Uri, Francolí, Masó o Ginés poden ocupar la mitja punta, i el mateix Masó o Joan Muntada poden entrar a l'extrem esquerra. La novetat és Seuma, que aquesta setmana ha entrenat amb relativa normalitat i segurament tornarà a entrar a la convocatòria.

Com cada setmana reiterem que s'han d'aprofitar les poques ocasions clares de gol que es tenen. Aprofitar les jugades a pilota parada, però sobretot, en aquests tipus de partit saber defensar-les.
Manel Sala vol tornar a marcar després de no fer-ho la jornada passada, i altres jugadors volen demostrar que l'equip té molta guerra per donar.

Al davant, la Montanyesa, conjunt que ha estat gran part de la temporada en posicions de playoff i que hi vol ser al final de temporada. Un conjunt molt treballat defensivament, amb jugadors com Borges, Uri Escabrós o Amantini, i contundent a l'atac amb Roland Garrós, Nils Puchades o Dani Sánchez. El que no hi serà és Sascha Andreu, lesionat. Rival complicat acostumat a jugar en un camp de dimensions reduïdes i que vol treure or de Manlleu.

Partit que s'haurà de lluitar fins al minut 90, on el Manlleu te la il·lusió de tornar a treure el cap entre els grans i sobretot, intentar agafar bitllets pel tren de la glòria en l'últim tram de la temporada.


El nostre 11 titular


·Nova defensa. Juanjo podria entrar pel sancionat Archi a l'eix de la defensa fent parella amb Fran Erencia, tot i que existeix la remota possibilitat que Gely ocupa aquesta posició. Manu tornaria a entrar al lateral esquerra, però Masoliver podria tant entrar a la dreta per Ot com en aquesta banda esquerra.

·Doble substitució. Putxi segur que no jugarà i sembla que Seuma és probable que comenci el partit des de la banqueta. Per tant són dos jugadors que seran substituïts per Gely i per Iván Fernández. A excepeció que Seuma arribi a tempos i pugui entrar a l'onze titular.

·Opcions a la mitja punta. Jordi Dot maneja un bon nombre de possibilitats per ocupar aquesta posició. Apostem per Marc Francoló, però no descartem la titularitat d'Uri Martínez. També hi poden jugar Masó, Ginés o Iván Fernández si Seuma arriba a temps. Veurem quin serà l'home que treurà el tècnic manlleuenc.

Altres precedents

1a Volta:
Montanyesa 1-1 Manlleu (Joshua -pp-). 13 d'octubre del 2013. Jornada 9
Empat molt meritori del Manlleu que visitava el camp del líder intractable de la categoria. Partit molt seriós defensivament, amb el qual els homes de Jordi Dot s'avançaven a la primera meitat amb un gol de Joshua en pròpia porteria. Sascha empatava pels locals al 82.

La temporada passada...
Manlleu 0-0 Montanyesa. 13 de gener del 2013. Jornada 19
Empat a res la temporada passada entre el Manlleu i la Montanyesa. Dos equips defensius que ho van ben demostrar. Sense ocasions excessivament clares, el més just que podia passar va ser el que va passar, un empat a zero al marcador.


Anàlisi del rival, CF Montanyesa, per Adrià Santasusagna (@adrisantaa)

La Muntanyesa passa per un dels millors moments de la temporada i de l’equip. Després de treballar i de patir durant molt de temps per salvar la categoria la temporada passada, aquest any es situa a zona de playoff per l’ascens a 2aB. Un Manolo González custodiat per molts equips de categories superiors sap com dirigir a l’equip per aconseguir emportar-se els partits fins i tot al darrer minut, com va demostrar la darrera jornada contra el Palamós.

11 de la Montanyesa davant l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat


La Muntanyesa actualment és segona amb 50 punts i amb dos perills clars: Nils Puchades i Roland Garros. El primer ha recuperat l’olfacte golejador que va perdre la darrera temporada i s’ha trobat amb el gol, ja en porta 9 i el darrer ha donat la volta per tots els mitjans de comunicació al ser considerat un dels gols de la temporada. Garrós en porta 7 però el talent del jove deixa entreveure que acabarà la temporada amb uns quants gols més al sac. A l’atac però res tenen a fer amb el gran golejador quadribarrat Manel Sala que amb 19 gols és el Pichichi de la categoria. La gran guerra però és a les porteries. B&B, Burgada & Barragán són els dos porters menys golejats de la competició amb 0’73 gols per partit per Burgada i 0’79 per Barragán.

El Manlleu celebrant el gol a la primera volta davant el seu autor, Joshua (pp) / Viu el Manlleu

Els historials no deixen entreveure tampoc qui serà el vencedor. Dels tres precedents jugats al Municipal de Manlleu cap dels dos equips ha aconseguit emportar-se el matx. Dos empats a zero i un empat a ú han estat els resultats que s’han donat fins a dia d’avui.
Sens dubte el Manlleu – Muntanyesa serà un gran partit on els de Nou Barris recordaran que va ser contra aquell equip amb qui van aconseguir la permanència a 3a divisió.


Manel Sala tindrà feina a superar un central més que contundent com és Amantini / Viu el Manlleu





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada