Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 21 de març del 2014

Prèvia J.30: AEC Manlleu - UE Figueres



Segueix el partit al twitter:
@ViuelManlleu













Tant Manlleu com Figueres esperen un final de temporada més tranquil del que segurament s'esperaven. Els osonencs perquè esperaven arribar amb més possibilitats de playoff que les que hi han, i els empordanesos pràcticament salvats després de la destitució de Xavi Punsí. Un home substituït per Francesc Cargol, que tornarà al Municipal de Manlleu després d'acabar el cicle com a entrenador de l'AEC Manlleu fa dues temporades.

La radiografia de l'equip

El Manlleu arriba al partit després d'empatar a 0 el passat cap de setmana al camp de la Pobla de Mafumet. Un partit que va deixar la mala notícia de la greu lesió de Sergio Ginés, que a falta de fer-se la ressonància té pinta de tenir els creuats del genoll trencat, i hauria acabat la temporada i part de la que ve.
És un dels maldecaps que té Jordi Dot per encarar el partit davant el Figueres. Per altra banda, els jugadors sancionats. Dos en concrets, i de molt importants. Ni Putxi ni Gely podran jugar el partit en acumular 10 i 5 targetes grogues respectivament. Al seu lloc, possibles variants que no desvetllaran fins que es donin les alineacions.
Una setmana més que l'equip juga a casa, ens sentim obligats a dir que el Manlleu ha de reaccionar i saber trobar el seu joc a casa. Difícil, si vists els precedents, però sempre hi ha d'haver el dia que les coses canviïn. I perquè no diumenge, contra el Figueres.
Tot i això toca tirar d'orgull i aixecar els ànims del Municipal de Manlleu. Ells són han de ser els culpables per aconseguir-ho. Sabent a què es vol jugar i tirar les coses endavant. 
Veurem variacions a l'onze que tregui Jordi Dot, en un partit on es buscarà la referència Manel Sala i intentar aprofitar les segones jugades. La pilota aturada també serà un factor determinant en tots dos conjunts.

El nostre 11 titular


·Canvis obligats. Com hem comentat, Putxi i Gely no podran jugar el partit per sanció. Per Putxi entrarà Iván Fernández i per Gely Fortet, endarrerint la posició de Manel Sala com va passar la setmana passada.

·Dubtes al davant. Fortet ja va jugar com a home més avançat el passat cap de setmana. Amb la més que probable posició de mitja punta, Fortet i Uri es juguen un lloc al davant. Apostem per Fortet, tot i que no descartem en cap cas que pugui entrar Uri Martínez al seu lloc.

Últims precedents
Temporada anterior:
Manlleu 2-0 Figueres (Baruc i Juanjo) Jornada 22. 3 de març del 2013
Victòria del Manlleu després d'una bona segona meitat. Partit entre dos històrics que buscaven el playoff. Només un va trobar el camí.

En la primera volta...
Figueres 2-2 Manlleu (Uri Martínez i Manel Sala) Jornada 11. 27 d'octubre del 2013
Bon empat del Manlleu en un camp complicat com el de Vilatenim. Uri Martínez avançava el Manlleu fent el primer i de moment únic gol com a jugador del Manlleu. El Figueres remuntava abans del descans i al segon temps, entrava Manel Sala després de superar una lesió per posar l'empat a 2 definitiu al marcador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada