dimarts, 11 de març del 2014

1X1, J28: Manlleu - Montanyesa

Manlleu 1-4 Montanyesa

Barragán: Indefens. Poc a fer va tenir Barragán davant les ocasions que van suposar els quatre gols. Va quedar venut en molts moments i fins i tot va aparèixer la seva millor versió per fer alguna aturada de mèrit.

Ot: Madur. Amb el pas de les setmanes Ot Bofill va agafant més responsabilitats i exigències dins l'equip i en la seva posició. Es va passar el partit anant amunt i avall per la banda dreta, i creant dos contra uns amb Sergio Ginés. En defensa, sòlid i en atac, efectiu. Bon partit.

Juanjo: Adormit. A més de quedar retratat en el tercer gol, partit fluix del central manlleuenc en la línia de pràcticament tota la defensa. Tou en la marca, va ser superar en tot moment per atacants agressius Roland Garrós o Nils.

Fran Erencia: Vulnerable. L’altre central manlleuenc va fer un dels pitjors partits de la temporada, com molts dels jugadors de l’equip. Erràtic en la sortida de pilota, tampoc va poder-se imposar a la mobilitat i dinamisme de la Montanyesa.

Ramon Masó: Espès. Tampoc va viure el seu millor dia Ramon Masó. El lateral va patir en excés tan a l’hora de treure la pilota jugada, poc habitual en ell, com al defensar a Nils o Padilla, jugadors en una gran forma.

Gely: Sobrepassat. No va poder dirigir un centre del camp manlleuenc superat pràcticament en tot el partit pel del conjunt de Nou Barris, que va marcar el ritme del partit.

Francolí: Desaparegut. Dinàmica negativa la que viu un Francolí que no va estar gens encertat. Tot i fer la centrada que va acabar en el gol de l’empat, no va aconseguir elaborar amb massa precisió i va patir en el treball defensiu.

Ivan F.: Descol·locat. No va trobar l’equilibri entre reforçar el centre del camp i donar profunditat a la línia d’atac. Perdut en algunes accions, va ser substituït al descans.

Muntada: Voluntariós. Va ser una de les sorpreses de l’equip titular i va fer un paper digne. Amb més cor que encert, va intentar generar perill per la banda fins que va ser substituït.

Ginés: Puntual. Molt intermitent l’extrem manlleuenc. Va aparèixer en una acció individual just després del descans que va estar a punt de suposar l’empat

Manel Sala: Desapercebut. El màxim golejador de Tercera amb feines va poder intimidar la porteria de Tato. Va ser un reflex del mal partit de l’equip, molt limitat en l’aspecte ofensiu.

Fortet: Concentrat. Bons 45 minuts d'Eduard Fortet. Sortint al descans per mirar de corregir aspectes ofensius, Fortet no va estar molt afortunat de cara a porteria però si va portar més de corcoll els centrals visitants, desplegant tot d'armes físiques. Va estar a punt de marcar de xilena. Li falta la rematada final.

Seuma: Imprecís. Va reaparèixer després de la lesió però no va quallar el seu millor partit. Aportant l’entrega que mostra sempre que juga, li va mancar encert a l’hora de trenar jugades d’atac.

Uri Martínez: Hàbil. Va sortir la última mitja hora i va donar un verticalitat a un Manlleu que necessitava organitzar contraatacs. Ell en va ser un dels petits artífexs i va deixar mostra de la qualitat que porta dins, però que li costa portar a la pràctica.