Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 28 de febrer del 2014

Prèvia J.27: AEC Manlleu - CF Cerdanyola


Segueix el partit al twitter:


És l'hora de continuar. Continuar amb la bona dinàmica de la setmana passada en la victòria al camp de l'Europa. El Manlleu afronta davant del Cerdanyola el primer dels dos partits consecutius al Municipal, sense cap mena de dubte dues proves de foc: Per veure com reacciona l'equip (i si ho fa per fi), en els partits al Municipal i per valorar quins objectius té des d'ara fins al final. 

La radiografia de l'equip

Crescuts arriben els homes de Jordi Dot per afrontar diumenge el partit davant el Cerdanyola. Després de la gran victòria la setmana passada al camp de l'Europa el Manlleu vol seguir en ratxa amb una victòria davant els vallesans. Serà un partit on els jugadors segurament estaran molt pressionats, però que s'haurien de treure aquesta pressió per sumar els tres punts.
Diem pressionats pel fet de jugar a casa, la gran llosa que porten carregant durant tota la temporada. I més dura és després de l'últim precedent, davant el Castelldefels. Per tant, toca treure's la pressió, canviar el xip i mirar de jugar com saben, o perquè no, amb el xip d'equip visitant.
Excepte sorpresa en l'entrenament de divendres al vespre, Jordi Dot té a disposició tots els jugadors de la plantilla menys Seuma que segueix amb problemes físics. Torna Manu Moreno a l'equip després de superar uns problemes al pubis. 
El Manlleu ha de ser capaç de, en cas que s'avanci al marcador, saber tancar el partit. Com va dir Jordi Dot, no pel que fa al marcador, que és evident que si, però sobretot amb joc, amb toc de pilota i saber canalitzar per on volen els manlleuencs que vagi el partit.

Solidesa defensiva, clau. Eficàcia ofensiva, clau. Per aquí passen la gran majoria d'opcions de puntuar pel Manlleu i ho han de saber fer. Si es fa, tindran molt a guanyar.

Partit complicat doncs davant un Cerdanyola que ve d'empatar davant la Montanyesa, i que vol allunyar-se de la zona perillosa, i sap que a Manlleu poden puntuar. Lluitaren pels punts i no posaran les coses gens fàcils, amb jugadors com Puchi, Oriol Molins, Quim Solano o el porter Coca, ex jugador manlleuenc.

El nostre 11 titular



·Mateix 11 que al Nou Sardenya. Apostem pels mateixos onze jugadors que van sortir en la victòria davant l'Europa. 

·Defensa contrarrestada. Laterals ben oposats, amb un Ramon Masó que s'incorpora amb facilitat a l'atac i Ot que prefereix resguardar al darrera. Archi, seguríssim en defensa i fiable en el joc aeri, amb Fran Erencia seguríssim en joc aeri i sense complicacions per terra.
No descartem entrada de Manu a l'esquerra per avançar Masó. Sorprendria l'entrada de Juanjo per Erenecia.

·El mig del camp funciona. Putxi i Gely funcionen molt bé. Físic tots dos, amb bona visió de joc. Bon coctail. Enganxats amb Iván Fernández, que també barreja les dues qualitats, que li dóna arribada i potència a la zona de la mitja punta. Podria entrar Uri Martínez per Iván, tot i que creiem que té més números l'ex del Farners. 

·El dubte està a l'extrem esquerra. Marc Francolí està sent un pèl irregular en les últimes jornades. El seu esforç és innegable però li costa connectar amb els companys. No descartem que quedi fora i Masó ocupi la seva posició, o fins i tot que entri a l'onze Joan Muntada. 
Tot i això, Francolí té més paparetes, i ell vol tenir, per fi, el seu moment.

·Zero dubtes a l'atac. Manel Sala i Sergio Ginés són una de les parelles més golejadores de la tercera divisió. Cert és que Manel en porta 19, i és la peça clau del Manlleu. Manel vol seguir amb la ratxa, i sumar un tercer partit consecutiu marcant. Per altra banda, Sergio s'ha destapat en l'apartat golejador. 3 gols en els últims 3 partits de l'extrem que es mostra segur en ell mateix en els darrers partits.

Altres precedents

Primera volta:

Cerdanyola 1-1 Manlleu (Manel Sala) Jornada 8. 6 d'octubre del 2013
Bon punt del Manlleu en un dels camps més petits de la categoria, on el futbol passa gran part del temps per l'aire. El Manlleu va saber contrarrestar al segon temps el gol inicila de Quim Solano, amb un gol Made in Manel Sala de falta directa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada