Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 20 de març del 2014

J.30: Anàlisi del rival: UE Figueres, per Lluís Ribera (@llribera)




El Figueres agafa aire sense davanter centre

L'entrada de l'exmanlleuenc Francesc Cargol a la banqueta ha esvaït els fantasmes del descens a l'equip altempordanès, establert a mitja taula malgrat tenir Bonaventura i Teixi lesionats.

Imatge de la primera volta. Lluita entre Ginés i Micaló / Viu el Manlleu


























El Figueres es presenta aquest diumenge a Manlleu carregat d'exmembres osonencs i amb la moral alta després de superar el Cerdanyola en el darrer enfrontament que l'ha tranquil·litat a la zona còmode de la classificació. Els altempordanesos es troben actualment en onzena posició, a només tres punts dels manlleuencs, i han deixat el descens a 11 punts de distància. Parlar de salvació no era una paraula que entrés en el cap del Figueres l'estiu passat, ja que després del cinquè lloc del curs anterior i dels reforços de l'estiu, estava cridat a lluitar per les places de promoció d'ascens a Segona B. Per aquest motiu, el club va optar el gener passat per fer un canvi a la banqueta unionista -Francesc Cargol per Xavi Punsí-, que ha fet trencar la ratxa d'equip, si bé el joc combinatiu s'ha empobrit davant la necessitat de sumar punts per sortir de la crema. El retorn de Cargol encapçalarà la llista d'exmanlleuencs que es troben actualment a les files dels figuerencs: els defenses David Busquets i Lluís Micaló -primer gol amb el Figueres el diumenge passat- i el davanter Bernat Puig.

11 del Figueres al camp de l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat





























Si el Figueres es troba en aquesta situació és, en part, pel grapat de lesions que ha patit al llarg de la temporada. Aquest, ha estat el seu principal maldecap i no hi ha hagut partit on el conjunt altempordanès no hagi tingut un mínim de dos o tres jugadors lesionats. Actualment, els empordaneses tenen de baixa els seus dos davanters centres purs, Marc Bonaventura i Marc Teixidor, que alhora són els màxims realitzadors de l'equip amb 7 i 6 gols, respectivament. Per una part, el jugador banyolí estarà un mes i mig més de baixa després de ser operat del genoll, mentre el cassanenc té una lesió muscular que el mantindrà fora dels terrenys de joc dues setmanes més. Teixi es va lesionar a principis d'aquest mes en el partit de quarts de final de Copa Catalunya davant el Girona. Si bé el Manlleu de Francesc Cargol havia tombat els gironins a la mateixa eliminatòria fa dos anys, aquest cop el somni del Figueres es va esvair en una tanda de penals cruel.

Possible 11 titular del Figueres




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada