Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 31 de març del 2014


Jordi Dot podria deixar el Manlleu a final de temporada


Jordi Dot va anunciar ahir en roda de premsa que, molt possiblement, l’any que ve no continuï dirigint el primer equip de l’AEC Manlleu. En declaracions a Ràdio Manlleu, Dot explicava que “els rumors sempre volen dir alguna cosa” i que “és possible que haguem acabat una etapa en el club”. La realitat és que no hi ha res oficial a hores d’ara i el mateix Jordi Dot va concloure afirmant que “són coses que s’han de parlar a casa, cal que en parlem tranquil·lament amb el president però bé, això és futbol”.


Jordi Dot en roda de premsa aquesta temporada / Viu el Manlleu

El que està clar és que els motius d’aquests rumors no tenen res a veure amb el tema esportiu, sinó que són totalment personals. La relació de l’entrenador amb tota la institució segueix sent molt bona, però hauria estat ell mateix que hauria decidit tancar aquest cicle.

Ja sonen possibles candidats per rellevar a Jordi Dot. El nom que ha agafat més força en els darrers dies ha estat el de Diego Morata. Actualment entrenador del juvenil B del Cornellà, Morata ja va dirigir el primer equip manlleuenc fa 11 temporades amb Jaume Torres d’ajudant. Es tracta d’un entrenador experimentat que va dirigir també el primer equip del Cornellà, fent-lo ascendir de 1a Territorial i a Tercera Divisió l’any 2008.

En cas que es produís la notícia, es tancaria una etapa de dos anys en els que Jordi Dot ha dirigit el conjunt manlleuenc i en els que serà recordat, sobretot, per la classificació pel playoff d’ascens, on va caure davant el Conquense, en la primera temporada que agafava el club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada