Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 14 de març del 2014

Prèvia J.29: CF Pobla de Mafumet - AEC Manlleu


Compromís estrany el que té el Manlleu diumenge. Diem estrany perquè l’equip es trobarà en una situació que no viu des de fa dos anys. I és que després de la dolorosa derrota a casa davant la Montanyesa, els homes de Jordi Dot van acomiadar-se de pràcticament totes les opcions d’assolir el play-off a final d’any. Caldrà veure com reacciona l’equip afrontant l’enfrontament sense aquest incentiu. A més, el Manlleu es desplaça al camp del millor equip de la segona volta, la Pobla de Mafumet.


La radiografia de l’equip

La plantilla no es troba en la millor situació possible. Després de l’empenta que va suposar la victòria a Nou Barris de fa tres setmanes, dues ensopegades consecutives al Municipal han deixat al Manlleu en un oasis, molt lluny de tot: 11 punts els separen del play-off i 15 del descens. Aquestes xifres obligaran a l’equip a adaptar-se a una situació complicada i perillosa. Respecte la setmana passada, Archi i Putxi tornaran a estar disponibles per Jordi Dot després d’haver complert les seves sancions. Tot i això, el mateix Putxi i el capità Gely es troben a una amonestació de complir cicle de sanció. El lateral Manu Moreno segueix evolucionant de les seves molèsties al pubis i serà dubte pel partit de diumenge. Per la resta, tota la plantilla disponible per a Jordi Dot.

Com hem dit anteriorment, el rival serà el millor conjunt en el que va de segona volta. La Pobla de Mafumet ha experimentat una millora notable en el segon tram de temporada i ha convertit el Municipal de La Pobla en un autèntic fortí. Homes com Bertomeu, Aguilar, Jordi Roca o Kike Tortosa, aquest últim formant part de la disciplina del Nàstic de Tarragona durant bona part de la temporada, aporten el perill ofensiu a un equip molt conjuntat. Més endavant en podrem repassar l’anàlisi realitzat pel company Hélder Moya.


El nostre 11 titular



Possible setmana de canvis en l’onze titular després del partit davant la Montanyesa. Tot i això, apostem per un equip continuista. A continuació expliquem les possibles variants:

-    Juanjo o Fran Erencia. El dubte de qui ha de ser l’acompanyant d’Archi fa forces setmanes que s’arrossega. Per afegir-hi complicació, el baix nivell defensiu mostrat la setmana passada encara complica més fer qualsevol predicció de qui serà el segon central. Apostem per Fran Erencia.

-     L’estat de Masoliver. Ha estat el principal maldecap del lateral osonenc al llarg de la temporada. Tot i això, si la seva condició és bona podria entrar al lateral esquerra per substituir un Masó totalment desbordat en el passat partit.

-    Entrada de Seuma. Davant un rival com la Pobla que li agrada tenir la pilota, Dot podria apostar per poblar més el mig del camp amb la presència de Seuma al lloc d’Ivan Fernández.


-    Les alternatives per banda. Jugadors que habitualment ocupen la banqueta poden tenir la seva oportunitat. Homes com Uri Martínez o Muntada podrien entrar com a revulsius per ocupar la banda dreta, posició que sol ocupar Francolí, desafortunat en les últimes jornades.




Anàlisi del rival, CF Pobla de Mafumet, per Hélder Moya

El darrer tren per enganxar-se a les posicions de playoff pel CF Pobla de Mafumet passen pel dos pròxims compromisos a casa. Manlleu i Montañesa de forma consecutiva són els rivals que el filial del Nàstic rep aquest diumenge i el proper cap de setmana. Guanyar o guanyar i seguir amb la dinàmica positiva que acompanya al conjunt pobletà en aquesta segona volta. El pupils d’Ivàn Moreno reben aquesta jornada a un Manlleu que, precisament, la setmana passada rebia a casa al actual líder  del grup V de Tercera divisió. Un duel que van presenciar els ‘espíes’ de La Pobla i que va servir, i de molt, per pendre nota dels que seran aquests dos pròxim enfrontaments.

Equip de la Pobla davant l'Europa / ceeuropa.cat - Àngel Garreta


El equip dirigit per Ivàn Moreno és conscient de les dificultats que diumenge li plantejarà el Manlleu. A priori, els números indiquen que serà un partit de pocs gols, ja que dels 10 primers classificats, locals i visitants són el últim i avantpenúltim pel que fa a l’encert a porteria i que segurament, qui marqui primer, tindrà moltes opcions de fer-se amb el triomf. La Pobla no disposarà per aquest partit del lateral Eric Via, qui ha de complir un partit de sanció.


Uri Martínez en una acció del partit d'anada / Viu el Manlleu



Possible 11 del rival





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada