dilluns, 24 de març del 2014

"Ja no ens sorprèn"
Crònica de l'AEC Manlleu 0-2 UE Figueres

El Manlleu cau un altre vegada al Municipal, aquest cop davant el Figueres de Francesc Cargol. Un gol de penal a la primera meitat i un a la segona sentencien un partit on el Manlleu juga amb 10 homes des del minut 39, i veu com Iván Fernández es lesiona de gravetat.

Ramon Masó lluitant la pilota amb Guillem Cornellà / Viu el Manlleu

El partit
1a Part

Ho dèiem a la prèvia que el Manlleu encarava el partit davant el Figueres amb la intenció de retrobar la victòria a casa i el bon joc, per acabar de la millor manera possible la temporada a casa. Tot i les ganes, la realitat és des de fa temps un altre.
Els rivals arriben al Municipal amb alegria i sabent que és un camp propici per endur-se els punts. I d'això se'n va aprofitar el Figueres de l'ex entrenador manlleuenc Francesc Cargol. Tot i no fer uns dolents primers minuts, el Manlleu es va trobar amb un penal en contra força rigorós que Cristino el transformava amb el 0 a 1, just al minut 15 de partit. Dos minuts després, al 17, Iván Fernández rebia una falta i queia al terra, cridant desesperat amb un dolor intens al genoll. Va ser traslladat a l'hospital i sembla ser que pot tenir els lligaments del genoll trencat. Una nova notícia desastrosa.
A partir del minut 20 i amb l'entrada de Francolí per Iván, el Manlleu va gaudir de bons minuts, amb ocasions clares pel mateix Francolí i per Masoliver que no van acabar amb gol de miracle.
Una de les jugades determinants del partit va arribar al minut 39 de la primera part. Archi veia la targeta vermella directa per, segons l'àrbitre, agredir a un jugador visitant sense pilota pel mig. Cop dur per l'equip, i per Archi que com a mínim, es perdrà el partit davant l'Ascó. En aquesta mateixa falta, Barragán treia una excel·lent mà a xut de falta de Guillem Cornellà.

Iván Fernández marxava amb clars símptomes de dolor al genoll / Viu el Manlleu

2a part

El Manlleu jugava sense pilars com Putxi i Gely, i vèien com al final de la primera meitat expulsaven a Archi. Els 10 homes que hi havien el terreny de joc sabíen que tot i les adversitats ho havien de tirar endavant. Però va fallar el que quasi mai falla.
Al minut 5 de la segona meitat, errada greu de Barragán en una sortida, que deixava pràcticament sol a Pedro que amb un bon detall superava Masoliver i marcava a plaer el 0 a 2 definitiu. Cop molt dur per un Manlleu que ja no va saber reaccionar. Només es creava perill a pilota parada, i el Figueres podria haver-ne fet algun altre amb ràpids contraatacs.

Al final, derrota del Manlleu a casa, i ja en van 9. Quelcom que ja no ens sorprèn. La setmana que ve, desplaçament llunyà al camp de l'Ascó, amb la intenció de, radicalment diferent que a Manlleu, seguir amb els bon números a camp contrari.

Masoliver ha fet un bon partit com a lateral esquerra / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Fran Erencia, Masoliver (C), Seuma, Iván Fernández (Francolí, 19'), Masó, Muntada (Juanjo, 45'), Manel Sala i Uri Martínez (Fortet, 66').

Figueres: Ureña, Micaló, Argi, Murga (C), Busquets, Ferran Grau, Pedro, Guillem Cornellà, Cristino (Barrera, 85'), Moñino (Serra, 90') i Bernat (Borja, 81').

Gols: 0-1, Cristino (15', -p-); 0-2, Pedro (50')

Àrbitre: Kabir Frutos Bonache. Suficient. Ha amonestat amb targeta groga el local Fran Erencia (31'). Ha amonestat amb targeta groga els visitants Argi (47') i Busquets (86'). Ha amonestat amb targeta vermella directa el local Archi (39').

L'MMVP del Manlleu - Figueres
Els dos integrants de Viu el Manllue donem els punts a:

3 Punts a... OT BOFILL: Expeditiu. Fora complicacions, novament. Intentant no complicar-se la vida, tot i que a vegades pica de no tenir experiència. Normal. Tot i això, nou molt bon partit del manlleuenc. Cada cop més valent tant en defensa com en atac.

2 Punts a... RICARD SEUMA: Silenciós. En Ricard va fent. No se'l veu, però sempre hi és. Jugador que passa totalment desapercebut però un d'aquells jugadors quasibé indispensables per l'equip.

1 Punt a... ALBERT MASOLIVER: Capità. Ahir tornava a exercir com a capità. Masoliver va tornar a demostrar el seu orgull i la seva ràbia futbolísticament parlant. Bon partit i, novament, adaptant-se com a lateral esquerra.