Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 14 de febrer del 2014

Prèvia J.25: AEC Manlleu - UE Castelldefels







Segueix el partit a @ViuelManlleu













Torna el futbol al Municipal en un tram de lliga totalment decisiu per definir la situació de l’equip a la taula. El Castelldefels serà el rival dels homes de Jordi Dot. Els del Baix Llobregat ocupen la 14a posició amb 27 punts, a 4 del descens. A davant es trobaran un Manlleu que no ve dels seus millors partits. El gris partit davant el Santboià i la irregularitat de Gavà han de servir d’estímul per fer la cita d’aquest diumenge una bona oportunitat per reivindicar-se i millorar a nivell de joc.

Radiografia de l’equip

L’equip recupera un dels jugadors que va ser baixa a Gavà. Després de la sanció, Seuma tornarà a estar a disposició de Jordi Dot. Ramon Masó, en canvi, segueix recuperant-se de la seva lesió en una costella i tornarà a ser baixa aquest diumenge. El que també se suma a la llista de baixes és Manu Moreno. El lateral ja va ser baixa de darrera hora a Gavà per culpa d’unes molèsties al pubis i tampoc podrà jugar. 
Un dels aspectes a tenir en compte són els apercebuts per acumulació de targetes. Gely amb 4 i Archi amb 9 estan a només una amonestació de perdre’s el proper partit i, en aquest cas, la següent cita de l’equip és al Nou Sardenya, camp de l’Europa.
El gran repte del Manlleu serà recuperar aquella intensitat que va faltar en molts trams de partit a Gavà i, a la vegada, aconseguir generar més ocasions de les que vam veure en el darrer partit a casa.

El nostre 11 titular


  • Masoliver pot seguir ocupant el lateral esquerra amb les baixes de Masó i Manu Moreno.
  • Seuma tornaria a l’onze inicial. És una de les possibles opcions, apostar per un mig del camp més sòlid. En aquest cas, el nostre sacrificat seria Uri Martínez.
  • Atenció amb les sancions. Com hem dit, Archi i Gely estan a només una targeta de complir cicle i perdre’s el partit contra l’Europa.
  • Fran Erencia per Juanjo. Després de la seva suplència la setmana passada, apostem pel retorn de Fran a l’equip inicial. 

Altres enfrontaments

A la primera volta... 
Castelldefels 1-2 Manlleu: (Cano 31' -p-; Ginés 20', Fran Erencia 69') Jornada 6, 22 de setembre de 2013. 
Important victòria pel Manlleu que seguia guanyant a fora el que no aconseguia a casa. Va ser el debut de Fran Erencia i ho va fer amb el gol de la victòria. Pots recuperar la crònica del partit aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada