Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 21 de febrer del 2014

Prèvia J.26: CE Europa - AEC Manlleu



Segueix el partit al twitter: @ViuelManlleu


Torna un dels clàssics de la Tercera Divisió aquest diumenge al Nou Sardenya. Europa i Manlleu es veuen les cares a la Vila de Gràcia amb objectius diferents. Els locals, volen recuperar el liderat després de perdre'l la setmana passada ja que el seu partit davant el Cerdanyola es va suspendre a la primera part. Per altra banda, el Manlleu buscar retrobar-se, tant amb el joc com amb la victòria, i quin millor escenari que el camp de l'Europa, de bon record en els últims anys.

La radiografia de l'equip
El Manlleu arriba tocat a aquest partit. Tocat per la inesperada i alhora estranya derrota el passat cap de setmana davant el Castelldefels. El Manlleu arriba amb molts dubtes, sobretot en el seu joc i amb la dificultat de dominar els partits quan es posen a favor i, a més a més, veient més lluny que mai les il·lusionants places de playoff
Davant les adversitats però, l'equip s'ha de fer més fort. Cap clar i jugar sense pressions, tant si el resultat és advers com si, sobretot, el resultat és a favor que és quan generalment el Manlleu li costa més jugar i matar els partits. Els manlleuencs no dubtaran en donar el cop davant un rival que no se li dóna molt bé el Manlleu, així ho diuen els últims precedents.
Jordi Dot tindrà la baixa segura de Seuma amb problemes a la zona de l'isquiotibal de la cama dreta, la quasibé segura de Manu Moreno per problemes al pubis i és dubte Ramon Masó que es recupera d'una fisura en una costella. Tots els altres jugadors estan disponibles al cent per cent.

El Manlleu ha de sortir al Nou Sardenya sense pressió, sabent el rival que té al davant i sobretot, mantenir la solidesa defensiva perduda en l'últim partit i tenir paciència i sobretot efectivitat al davant per aprofitar les ocasions que es tinguin. A priori Jordi Dot no ha de modificar molt l'esquema tàctic de l'equip, tot i que no és descartable un partit similar al de Cornellà, mostrant una bons solidesa defensiva i jugar al contraatac.

Per altra banda, important al davant Manel Sala, que va tornar a marcar la setmana passada i no vol passar un altre cop una jornada sense marcar. Paper secundari també per Sergio Ginés, que ha de tornar a ser clau per banda. 

Tot l'equip ha de jugar un partit completíssim per treure punts del Nou Sardenya. Serà difícil, però no impossible i una victòria faria recuperar la moral al conjunt de Jordi Dot.
Archi, Gely i Putxi, estan a una targeta de la suspensió i si la veuen aquest diumenge es perdrien el partit davant el Cerdanyola.

El nostre 11 titular




·El paper de la defensa. Clau. Qualsevol errada en aquesta categoria pot sortir car, com es va veure la setmana passada. Optem pel retorn de Fran Erencia a l'eix de la defensa en depriment de Juanjo, i seguiexen els dos laterals drets al camp, amb Masoliver jugant a l'esquerra.

·Sense Seuma per uns dies. La lesió de Seuma sembla important i es podria perdre alguns partits. Gely ocuparà la posició de doble pivot amb Putxi, tot i que és cert que Gely dóna més arribada a l'àrea i més tècnica que no Putxi o Seuma.

·Ofensivament ofensius. Optem per una alineació "ofensiva". Les bandes semblant bastant clares per Sergio Ginés i Marc Francolí, i en punta clarament jugarà Manel Sala. Tots tres homes amb bon criteri ofensiu. El que és el gran dubte de l'alineació, és la zona de la mitja punta. Apostem per l'entrada d'Uri Martínez d'inici, que opt donar verticalitat en atac. Si Jordi no ho considera, el lloc l'ocuparia Iván Fernández, que dóna més consistència al mig del camp.




Últims precedents

La temporada passada:

Europa 2-3 Manlleu (Fortet, Manel Sala i Baruc) Jornada 32, 14 d'abril del 2013
La temporada passada al Nou Sardenya es veia un autèntic partidàs. El Manlleu marxava a la mitja part amb 0 a 2 gràcies a un primer gol de Fortet i un segon espectacular de xilena de Manel Sala. L'Europa, a la segona meitat, aconseguia empatar el partit, però apareixia Baruc, que feia una de les genialitats més recordades, marcant el tercer i gol guanyador de taló.
Victòria el tram final de temporada al camp del segon classificat, que deixava el Manlleu a les portes del playoff.

A la primera volta:
Manlleu 1-0 Europa (Ramon Masó) Jornada 7, 29 de setembre del 2013
Després de perdre contra el Terrassa, el Cornellà i el Gavà, el Manlleu aconseguia la primera victòria del curs al Municipal davant l'Europa. Un solitari gol de Ramon Masó a l'últim quart d'hora de partit, donava tres punts a l'equip de Jordi Dot després d'un bon partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada