dimarts, 18 de febrer del 2014

1X1, J25: Manlleu-Castelldefels

Manlleu 2-3 Castelldefels

Imatge de Putxi en el partit / Viu el Manlleu

Barragán: Indefens. El porter manlleuenc quasi no va intervenir en el partit, però va encaixar tres gols. Poc va poder fer en les accions de gol visitants, tot i que el tercer va estar a punt d’aturar-lo.

Ot: Enfeinat. El capità rival Gilberto va exigir al jove lateral molt treball per la banda dreta. A vegades un pèl atabalat, va complir amb l’expedient en línies generals.

Archi: Concentrat. Paper difícil amb dos grans davanters com Cervantes i Eipitié. El primer no va aparèixer fins al final, i el segon va acabar expulsat. Feina molt sòlida d'archi a la defensa amb el cap ben fred però amb la premisa apresa: Fora complicacions.

Juanjo: Dubitatiu. Va combinar bones passades a l’esquena de la defensa i bones anticipacions amb moments de dubte i inseguretat en defensa. Això, a Tercera Divisió, es nota, ja que tot l’equip ha d’estar a un bon nivell durant els 90 minuts.

Masoliver: Exigit. Jugant en una posició que no és la seva, va patir sobretot en la segona part amb les internades dels atacants locals per la seva banda i, de fet, per allà van arribar els dos gols en els darrers minuts.

Putxi: Pulmó. Amunt i avall, com sempre. Davant el Castelldefels va passar molt més decepercebut que altres dies, no obstant igual de necessari. Dossifica l'aire de l'equip. El però, va ser que al final li costava recuperar. Segurament conscient, com tots, que marxaven punts importants.

Gely: Suport. Sempre ajudant tan en defensa com en atac, va fer un partit complert en línies generals i va controlar el mig del camp en gran part del partit. Tot i això, va mancar transmetre a l'equip aquell punt de concentració i intensitat necessaris perquè no s'escapés el partit.

Ivan Fernández: Afogat. L’inici del partit van ser els minuts més actius d’Ivan Fernández, on fins i tot va disposar d’una bona ocasió amb un cop de cap massa tou. Amb el pas dels minuts i el pas enrere de la seva defensa, va veure minvada la seva participació en el joc i va ser substituït.

Francolí: Apagat. L’extrem incorporat aquest estiu no aconsegueix trobar la seva millor versió. Tot i l’evident sacrifici en defensa, va donar la sensació que ho intentava en atac, però no li sortia res. Ha d’arribar el seu partit.

Ginés: Intermitent. Després de la gran versió de l’extrem vista a Gavà, Ginés va tornar a mostrar la seva cara més irregular, que combina bons moments amb arriades per banda i presència a l’àrea, amb minuts en que passa desapercebut.

Manel Sala: Vitamínic. Bo per l'equip i bo per ell. Dos gols més que arribaven en moments importants. Confiança per ell després de 5 jornades sense marcar i a seguir sumant. Sumant per ell, i per l'equip.

Uri Martínez: Verd. Encara ha de recuperar la seva millor forma després de la llarga lesió que va tenir al turmell. Entrant amb l'empat al marcador, va intentar amb més cor que cap generar opcions de perill.

Muntada: Descarat. Va entrar com a revulsiu amb el resultat d’empat i va complir la seva funció. Agosarat per banda, les seves internades solien acabar amb un intent de centrada i de passada amb perill.

Fortet: Accelerat. Amb poc temps per jugar, el punta manlleuenc va entrar precipitat al terreny de joc i no va aconseguir trobar l’encert necessari.