dilluns, 10 de febrer del 2014

"Mínim joc, màxim resultat"
Crònica del  CF Gavà 1-2 AEC Manlleu

En el que va ser un dels pitjors partits de la temporada, el Manlleu va aconseguir els tres punts. Després d'una primera part molt fluixa a Gavà, dues fuetades de Ginés al segon temps van decantar un partit en el que es va haver de patir fins a última hora. L'equip escala a la novena posició i retalla tres punts als llocs de playoff.

Celebració del primer gol del partit / Viu el Manlleu

El partit
1a part

A la primera part el Manlleu pràcticament no va existir. El penúltim classificat de la categoría va superar en joc i en intensitat a un Manlleu apàtic. Tot i això, els de Jordi Dot van ser els primers en tenir-les. Primer Manel Sala, que amb un gran control va desfer-se del defensa, però el seu xut va acabar al lateral de la xarxa. Després Marc Francolí, que rematava de cap una centrada lateral i només un defensa del Gavà sota pals va evitar que l’extrem fes el seu primer gol aquesta temporada. Tot i això, el pes del partit el va portar el Gavà i l’únic culpable de que s’arribés al descans amb empat sense gols, a banda de la manca d’encert dels locals, va ser un immens Dani Barragán. Va fer una de les grans parades de la jornada aturant una rematada de cap de Julian des de la línia de l’àrea petita. L’extrem blaugrana David Jiménez va ser un dels més actius en el primer temps, però va estar erràtic en la definició. Tot i disposar de més arribades, el Gavà no va ser capaç d’obrir la llauna davant el pitjor Manlleu.

Masoliver entrava a l'11 titular com a lateral esquerra / Viu el Manlleu

2a part

La cosa no semblava canviar després del descans. Menys d’un minut va tardar el Gavà a tenir la primera arribada, a peus de Quiles, que tornava a blocar Barragán. El mateix Quiles i Biyong van disposar de més opcions en els primers compassos de segon temps. Llavors, quan el Manlleu semblava no poder despertar del son profund, van arribar els gols. Manel Sala iniciava, amb una gran passada amb l’exterior del peu dret, una bona contra que acabava als peus de Ginés. L’extrem manlleuenc es va desfer amb qualitat del seu marcador i va finalitzar la jugada amb un gran xut enroscat que el porter local no va poder aturar. La diana va deixar atordit a un Gavà que no va saber reaccionar. En canvi, el Manlleu no va perdonar. Una centrada de Manel Sala des de la banda acabava amb un malentès entre porter i defensa blaugrana, que va aprofitar Ginés de nou per marcar a plaer. Van ser els moments més còmodes per un Manlleu que fins i tot va tenir el tercer en una arribada de Muntada, però el xut del manlleuenc va acabar al travesser. En el tram final de partit va ser quan el Gavà va tornar a entrar en la disputa pel partit. Uri no va fallar un penal comès per Ot i, a falta de cinc minuts, el Gavà es posava a un gol. Els d'Albert Poch encara van tenir opcions i arribades per aconseguir un empat que no va acabar arribant.

Manel Sala no va poder marcar, però si va participar en els dos gols / Viu el Manlleu

A banda del joc, però, els de Jordi Dot sumen tres punts importants per poder seguir veient els playoff's a l’horitzó. Amb els resultats del cap de setmana, les posicions nobles de la taula queden a set punts.

Fitxa tècnica
Gavà: Murillo, Campos (Bernardo, 79'), Blanchart, Luca Ferrone, Aitor Unzué, Uri, David Jiménez, Julián (Grau, 69'), Biyong, Borreda i Quiles (Sergio López, 79').

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Juanjo, Masoliver, Putxi, Gely, Uri Martínez (Fortet, 66'), Marc Francolí (Muntada, 73'), Sergio Ginés i Manel Sala.

Gols: 0-1, Sergio Ginés (61'); 0-2, Sergio Ginés (78'); 1-2, Uri -p- (85')

Àrbitre: Carlos Albelda Barcena. Suficient. Va amonestar amb targeta groga els locals Luca Ferrone (43') i Biyong (47'). També als visitants Marc Francolí (47'), Putxi (48'), Juanjo (84') i Ot (85'). Va amonestar amb doble targeta groga i per tant vermella el local Borreda (59' i 80').

L'MMVP del Gavà - Manlleu
Els dos integrants de Viu el Manlleu donem punts a:

3 Punts a... SERGIO GINÉS: Decisiu. Finalment va arribar el pas endavant de Ginés en l’aspecte golejador. Tot i ser un home important per Jordi Dot i rendir a un bon nivell, la falta de gols era un dels grans problemes d’aquest Manlleu. Més sacrificat en la primera part i més incisiu en la segona, va demostrar que té qualitat individual per ser un dels millors extrems de la categoria.

2 Punts a... BARRAGÁN: Salvador. Al Manlleu li costa fer gols, però també costa que n’hi facin. Gran part de culpa d’axiò és de Dani Barragán, que el passat diumenge va tornar-se a posar la capa de superheroi per mantenir el Manlleu en el partit quan pitjor ho estava passant.

1 Punt a... MANEL SALA: Trascendent. No va marcar, però Manel sempre juga un paper important en aquest equip. Eix ofensiu sobre el que gira l’equip, va iniciar les dues accions dels gols, destacant sobretot la primera amb una gran passada per a Ginés.