Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 17 de febrer del 2014

"Recaiguts en la desgràcia"
Crònica de l'AEC Manlleu 2-3 UE Castelldefels

El Manlleu perd amb el Castelldefels un partit que guanyava 1 a 0 al descans i jugant contra 10. Novament, derrota al Municipal, fet que malauradament s'està convertint en una rutina. Quelcom falla, ja sigui actitud o simplement qüestions de joc, però el Manlleu no està seguint el camí correcte principalment segueix sense trobar el seu joc. Davant el Castelldefels, derrota tant estranya com dolorosa.

Patacada del Manlleu davant el Castelldefels. 7a derrota a casa / Viu el Manlleu
El partit
1a part
L'inici del Manlleu va ser bo i esperançador. Semblava deixar enrere el mal joc dels últims dos partits, i jugava amb criteri i obrint el camp. A partir del quart d'hora de joc el Castelldefels va augmentar el ritme i va començar a plantar cara a un Manlleu que baixava el ritme. Poques ocasions de gol en els primers compassos excepte en la primera jugada del partit, quan un xut de Juanjo a la sortida del córner el desviava la defensa. La següent oportunitat manlleuenca la tenia Manel Sala, ja al minut 31, després d'un xut llunyà.
Al minut 37, arribava el primer gol del partit. Córner a favor del Manlleu que queia als peus d'Archi després del rebuig de la defensa visitant, el qual feia un molt bon canvi de joc per a Manel Sala, que en una posició molt dubtosa ratllant el fora de joc, afusilava el porter del Castelldefels, Planagumà.
El Manlleu s'avançava al marcador i el partit se li posaria molt més de cara quan, al minut 45, el jugador referència del Castelldefels, Ruben Epitié, veia una rigurosa segona targeta groga i era expulsat.

Manel Sala feia 5 partits que no marcava. Ja porta 18 gols / Viu el Manlleu

2a part
I de tenir el partit molt encarat, a la segona part, el Manlleu tornava a ser el Manlleu perdut i mostrava la seva pitjor versió, sobretot en l'últim quart d'hora de partit.
El Manlleu havia de matar el partit tenint la pilota, obrint a les bandes i a partir d'aquí crear ocasions. I això no va passar. El que sí que va passar va ser que els manlleuencs van rebre el primer gerro d'aigua freda. Al minut 57 de partit, falta lateral que rematava a l'interior de l'àrea Marc Martínez, que feia pujar l'empat a 1 al marcador. Els manlleuencs quedava tocat després del gol, no creava ocasions tot i que semblava que dominava el partit davant un Castelldefels tancat que buscava sortir al contraatac.
Al minut 72, semblava que el partit es posava novament de cara pel Manlleu. Bon moviment de Gely a l'interior de l'àrea, que posava una pilota bombejada al segon pal per l'entrada del pitxitxi Manel Sala, que posava el 2 a 1 al marcador a falta d'un quart d'hora llarg per acabar el partit.
I novament, sensació estranya de l'equip al posar-se per davant del marcador i, a més a més, jugant contra 10 homes.
Últim quart d'hora boig, on el Manlleu no va saber tancar el partit ni amb la pilota ni amb el resultat, i on el Castelldefels i el seu entrenador Lluís Albesa, encara no saben com es van endur els 3 punts.
I tot en qüestió d'un minut.
Al 83, passada a l'espai de Cervantes per Arnau que aprofitava la badada defensiva i marcava per sota les cames de Barragán. Amb el Manlleu mig mort per aquest gol, els visitants mataven del tot al minut 84, amb una nova errada defensiva que deixava a Cervantes sol davant Barragán, que parava el primer xut però res podia fer en la segona opció.
1 minut, del 2 a 1 favorable al Manlleu, al 2 a 3 pel Castelldefels.

Putxi, amb la targeta groga que va veure, està a una de la suspensió / Viu el Manlleu
Ja és la setena derrota del Manlleu a la temporada al Municipal, un fet insòlit per un Manlleu que va regalar el partit a un Castelldefels que va aprofitar el regal. Reflexió, però sobretot trobar-se. Els homes de Jordi Dot porten uns partits que no troben el seu joc i es regalen punts molt necessaris. Preocupa la poca capacitat de reacció després d'una patacada rival en forma de gol. Reflexió. Trobar-se. Treball.

Fitxa tècnica
Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Juanjo, Masoliver (Fortet, 85'), Putxi, Gely (C), Iván Fernández (Uri Martínez, 65'), Sergio Ginés, Marc Francolí (Muntada, 69') i Manel Sala.

Castelldefels: Planagumà, Pastells, Aleix Camps, Marc Martínez, Uri, Prieto, Cano (Arnau Garcia, 77'), Cortés, Gilberto (C) (Pol Roigé, 69'), Cervantes (Xavi Rosselló, 89') i Epitié.

Gols: 1-0, Manel Sala (37'); 1-1, Marc Martínez (57'); 2-1, Manel Sala (72'); 2-2, Arnau Garcia (83'); 2-3, Cervantes (84')

Àrbitre: David Garcia Rosel. Suficient. Va amonestar amb targeta groga als locals Putxi (69') i Fortet (89'). També els visitants Marc Martínez (33'), Cano (44') i Lluís Albesa -E- (67'). Va amonestar amb doble targeta groga el visitant Epitié (22' i 44')

L'MMVP del Manlleu - Castelldefels:
Els dos integrants de Viu el Manlleu donem punts a:

3 Punts a... MANEL SALA: Vitamínic. Bo per l'equip i bo per ell. Dos gols més que arribaven en moments importants. Confiança per ell després de 5 jornades sense marcar i a seguir sumant. Sumant per ell, i per l'equip.

2 Punts a... ARCHI: Concentrat. Paper difícil amb dos grans davanters com Cervantes i Eipitié. El primer no va aparèixer fins al final, i el segon va acabar expulsat. Feina molt sòlida d'archi a la defensa amb el cap ben fred però amb la premisa apresa: Fora complicacions.

1 Punt a... PUTXI: Pulmó. Amunt i avall, com sempre. Davant el Castelldefels va passar molt més decepercebut que altres dies, no obstant igual de necessari. Dossifica l'aire de l'equip. El però, va ser que al final li costava recuperar. Segurament conscient, com tots, que marxaven punts importants.

Manel Sala, millor jugador del Manlleu davant el Castelldefels / Viu el Manlleu
Les declaracions de Jordi Dot

·"Només ha passat una cosa. El Manlleu, em sap greu dir-ho, però no es pot jugar amb por a guanyar. La primera part la competim molt bé, hem arribat a la primera part amb un home més, els he dit que no podíem baixar la intensitat."

·"A la segona part tornem a agafar aquest ritme que ens creiem que som molt "guapos" i l'equip baixa el nivell defensiu, ens hem relaxat, ataquem de mentida, ens volem agradar, etc."

·"Et poses 2 a 1 al minut 70 i el Manlleu ha de tancar el partit, tenint la pilota, anant per bandes, sense presses, etc. Quan tenim situacions així ens fem petits però som un equip amb prou veterania com per no fer-nos petits."

·"Me'n vaig dolgut perquè penso que el partit avui era guanyat faltant 20 minuts -amb tots els respectes pel Castelldefels-, però ells van a pel partit i no ens han fet el quart perquè mira."

·"Avui era la oportunitat de posar-te amb 39, anar al camp de l'Europa a veure què passa, ve el Cerdanyola a casa i ve la Muntanyesa. Si la Muntanyesa l'haguéssis tingut a 5 o 6 punts quedava un final de temporada que sense somiar res, però deixaves el Castelldefels, el Santboià..."

·"El Manlleu té un final de temporada que bé, sense aspirar a res, però tens partits que et pots posar allà."

·"Ho hem tirat tot. Està clar que ho hem tirat tot."