dilluns, 7 d’octubre del 2013

"Tranquils, ja torno a ser aquí"
Crònica del Cerdanyola 1-1 Manlleu

Manel Sala torna a jugar 3 setmanes després i empenta el Manlleu a la segona part / Viu el Manlleu
El Manlleu treu un molt bon punt del camp del Cerdanyola, un camp on els rivals del conjunt local ho tindran molt difícil per marxar-ne amb punts. Primera part dolenta del Manlleu però compensada amb la segona, que amb la entrada de Manel Sala, els manlleuencs s'haguéssin pogut enfur fins i tot alguna cosa més.

El Cerdanyola s'avançava a la primera part gràcies al seu davanter referència, Quim Solano, però Manel Sala posava l'empat definitiu al marcador al minut 63 de partit gràcies a un magistral llançament de falta. Al final, un punt per cada un i els dos equips segueixen a la zona tranquil·la de la classificació.

El partit:
1a part:
Poc futbol es va veure a la Bòbila de Cerdanyola durant els primers 45 minuts de partit. Constant intercavi de xuts amunt i avall que no feien gens atractiu el partit. El matx arrencava amb ocasions aïllades pels visitants i aprofitant sobretot pilotes parades buscant sempre al corpulent Quim Solano, això si neutralitzat molt bé tot el partit per Fran Erencia.
El Manlleu no gaudia de cap ocasió clara durant el primer tram de partit, només dues tímides aproximacions de les botes de Fortet i d'Uri Martínez, tots dos titulars en el partit.
Per altra banda, els locals generaven una constant sensació de perill quan creuaven la zona de mig camp, sobretot gràcies a Velillas i a Quim Solano. I com no, va ser a pilota parada i amb aquests dos mateixos protagonistes com es van avançar els vallesans. Falta que servia Velillas des de l'extrem de l'àrea manlleuenca, que per mala sort rebotava en un jugador de la barrera, desviant la trajectòria de la pilota i deixant sol a Quim Solano, que rematava a plaer per batre a Barragán.
Els locals s'avançaven i el Manlleu i Jordi Dot havien de fer canvis a la segona meitat per aparèixer en el partit i poder almenys empatar el marcador.

Quim Solano va ser un dels jugadors més actius dels locals / Viu el Manlleu

2a part:
Jordi Dot donava entrada a Manel Sala i Masoliver d'inici en la segona part, sense cap mena de dubte dos canvis totalment encertats. El primer va ser capaç de revolucionar el Manlleu tot solet i el segon va ser capaç de neutralitzar per complet a Velillas, el jugador més perillós dels locals.
La segona meitat començava en força ja que, en el primer minut i en la primera pilota que tocava el golejador manlleuenc, Manel Sala ja disposava de l'acció més clara del partit pel Manlleu enviant un xut que sortia fora per poc. Els manlleuencs van agafar el control de partit durant els segons 45 minuts, a més de posar les ocasions més clares i el joc, ja que buscàven les combinacions per terra.
Al minut 63, Manel Sala agafava la pilota a l'extrem, i quan es disposava a entrar a l'àrea per provar el xut va ser objecte de falta. Ell mateix agafava la responsabilitat, i amb un xut molt precís, enviava la pilota a l'escaire de la porteria amb una gran elegància i col·locant l'empat a 1 al marcador.
A partir del gol el Manlleu va tancar el Cerdanyola, tot i que aquests creaven perill en ocasions aïllades i al contraatac.
Sergio Ginés, al minut 73, va tenir la més clara per poder donar els 3 punts als manlleuencs, però tot sol davant Coca xutava al cos del porter local. Al final, una insistència que no va tenir premi final, tot i que el punt sumat en aquest camp és molt important.
Destacar del partit la gran parella defensiva del Manlleu, Archi-Fran Erencia, tots dos en un gran moment de forma sobretot el jugador arbucienc. Putxi tornava al mig del camp amb moltes ganes, i Uri Martínez tornava a demostrar que ell també pot ser titular en aquest equip amb o sense Manel Sala.
Destacar també una nova mala actuació arbitral en contra del Manlleu, que surt de Cerdanyola novament carregat de targetes realment absurdes i inexistents.
El Manlleu celebrant el gol de l'empat / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica:
Cerdanyola: Coca (C), Osuna, Gerard Sanz, Francis, Serrano, Cuadras, Peke (Hassen, 58'), Mañosa (Rubén López, 77'), Quim Solano, Montilla i Velillas.

Manlleu: Barragán, Ot (Masoliver, 45'), Archi (C), Fran Erencia, Manu Moreno, Putxi, Seuma, Sergio Ginés, Ramon Masó (Muntada, 80'), Fortet (Manel Sala, 45') i Uri Martínez.

Gols: 1-0, Quim Solano (29'); 1-1, Manel Sala (63')

Àrbitre: Josep Subirats Matamoros. Malament. Va amonestar els locals Serrano (13'), Francis (32') i Peke (55'). Va amonestar els visitants Fran Erencia (21'), Uri Martínez (26'), Archi (43'), Barragán (44'), Ramon Masó (64'), Manu Moreno (79') i Seuma (89').

L'MMVP del Cerdanyola - Manlleu:
Els dos integrants de Viu el Manlleu donem els punts a:

3 Punts per... MANEL SALA: Retrobat. Manel Sala tornava després de perdre's tres partits de Lliga per lesió i déu n'hi do com ha tornat. Revolucionant l'equip i el partit a la segona meitat i a més a més retrobant-se amb l'aire que respira, el gol.

2 Punts per... ARCHI: Guardaespatlles. Segurament estem davant d'un dels jugadors més regulars del Manlleu del que portem de temporada. Feina impagable la d'Archi a l'eix de la defensa formant una gran i compensada parella amb Fran Erencia. Molt solvent i molt difícil de sobrepassar pels davanters rivals.

1 Punt per... PUTXI: Director. Contra el Cerdanyola, Putxi va ser capaç de posar (sobretot a la segona meitat) la pausa que necessitava l'equip. Sabia calmar el joc i posar-hi ritme cada qual quan tocava. Molt bon partit novament de Putxi.